műsorvezető Stohl András per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ítélet jogerős, fellebbezésnek nincs helye.
Nézd meg a képeket a tárgyalásról! Katt ide!

A Budakörnyéki Bíróságon március 31-én született elsőfokú ítélet szerint Stohl bűnös súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében, ezért nem jogerősen 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Ekkor azonban a színész és védője enyhítésért fellebbezett. Az igazságügyi szakértő azt vizsgálja, maradandó sérülést szenvedett-e Kaincz Pál, az egyik áldozat. Stohl ügyvédje, Ruttner György szerint védence csak felfüggesztett börtönbüntetést kap, ha a bíróság szerint nem maradandó az idős férfi sérülése - írja az origo. Az ügyvéd szerint ma le fog záródni az ügy.

Szerinted 2012 elhozza a világ végét?






Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Nézd meg a képeket a tárgyalásról! Katt ide!


Az ügyész azt emelte ki, hogy Stohl ismert ember, így "rossz társadalmi üzenete" lenne, ha a színész megúszná a történteket. Stohl ügyvédje szerint azonban ellentmondana a törvény előtti egyenlőségnek, ha a műsorvezető ismertsége lenne a mérvadó. Ruttner György ügyvéd arról is beszélt, hogy zavarosak a Stohl részegségére vonatkozó vallomások - szerinte nem az alkohol, hanem az agyrázkódása miatt beszélt összevissza a színész. A szünet előtt Pali bácsi még megmutatta a lábát is, és elmondta, még mindig nem egészséges teljesen.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)



Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Nézd meg a képeket a tárgyalásról! Katt ide!

"Egy ember vagyok, aki borzasztó nagyot hibázott, és ezután viseli a következményeit" - jelentette ki Stohl András az utolsó szó jogán. Stohl annyit mondott még, hogy "Ami tőle telik az az, hogy akinek bármilyen fájdalmat vagy sérelmet okozott, attól bocsánatot kér" - írta az origo.

Fél három előtt néhány perccel megszületett az ítélet: járművezetés ittas állapotban bűntette miatt Stohl András másodfokon tíz hónap börtönbüntetést kapott. A bírónő szerint a műsorvezető öt hónap után feltétellel szabadulhat. A színésznek közel 600 ezer forintot kell még fizetnie - ezek az eljárási költségek. A teljes összeg körülbelül 800 ezer forint volt, a fennmaradó összeget az állam fizeti. Az ítélet jogerős, fellebbezésnek nincs helye.

Tippünk: Nézd meg videónkat!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.