Mégsem vállalta a valóságshow-t! Lelépett a VV5 plázacicája

Való Világ 5 valóságshow plázacica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem kezdődtek a beszavazóshow-k a VV5-ben, az egyik jelölt máris meggondolta magát.

Tipp! Már tíz éve történt, hogy leomlottak a tornyok. Szeptember 11-re emlékezünk képgalériánkban. Katt ide!


Nem értem! Végigcsinált egy 4-5 fordulós castingot, részt vett a főcím forgatásában, fotózásokon, kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna, majd az utolsó pillanatban minden ok nélkül úgy döntött: neki ehhez még sincs kedve. Nagyon igazságtalannak érzem ezt azzal a 38 ezer jelentkezővel szemben, aki boldogan vállalta volna a szereplést. Természetesen lehetnek jogi következményei ennek, de nekünk most elsősorban azzal kell foglalkoznunk, hogy a műsor jó legyen, nem pedig azzal, hogy egy felelőtlen huszonéves lányt polgári peres bíróság elé citáljunk


facebook.com
facebook.com


Rubin Kristóf elmondta azt is, az új szériában már nem fognak engedni a játékosok hisztijeinek. ,,Ha ebben a szériában bárki is azon fog siránkozni, hogy haza akar menni, készséggel kitárjuk előtte a villa ajtaját, és már mehet is, hiszen több ezer fiatal van, aki boldogan beköltözne helyette. Olyanok, akik valóban komolyan gondolják ezt a játékot, és vállalják a tényleges felelősséget is, nem csupán egy pipát akarnak, amely szerint sikerült bejutniuk a válogatóra."

Irina távozásával felszabadult egy hely, így egy másik lány kapott lehetőséget, hogy beköltözhet a villába. ,,Elárulom, a szívem mélyén mindvégig éreztem, van esély arra, hogy mégis bekerüljek valahogyan. Őszintén szólva nagyon hálás vagyok Irinának, bár nem értem, egy ilyen lehetőséget miért dob vissza valaki. Ha bekerülök, mindent megteszek majd, hogy én nyerjek. Úgy látom, nagyon erős csapat jött össze, mindenki keményen küzd majd a győzelemért." - mondta a Blikknek Niki, aki Irina helyett küzd majd a villába kerülésért.

Tipp! Így néz ki az VV5 új villája! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.