Hétvégén férjhez ment Csifó Dorina, a Barátok közt egykori színésznője.


Négy éve távozott a napi sorozatból a Noémit alakító Csifó Dorina - a lány akkor a színjátszás miatt búcsúzott a Mátyás király térről. Most ismét nagy változás történt a huszonkét éves hölgy életében: férjhez ment harminchárom éves párjához, Hanning Viktorhoz.


www.facebook.com


Dorina az egyik budai, Duna-parti szórakozóhely VIP-részlegében mondta ki a boldogító igent - írja a Blikk. A lány szűk családja és a legjobb barátai gyűrűjében mondta ki a boldogító igent. ,,Sokan talán fiatalnak tartanak a házassághoz, de én úgy gondolom, megtaláltam azt az embert, akivel le szeretném élni az életem. Az elmúlt három és fél év alatt bebizonyosodott, nekünk igenis dolgunk van egymással." - mondta Dorina. ,,Annyira megható volt, végig küzdenem kellett a sírással." - tette hozzá Dorina, aki egy igen érdekes ruhában állt az oltár elé: hosszú uszályos fehér ruhája elöl alig ért térdig, hozzá pedig fekete kiegészítőket viselt - írja a Blikk.
Go-go táncos volt a híres magyar énekesnő! - Sztárok titkos múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110911-gogo-tancos-volt-a-hires-magyar-enekesno-sztarok-titkos.html Rájuk nem számítottunk! Régi nagyágyúk bombázták a mentorokat az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110910-rajuk-nem-szamitottunk-regi-nagyagyuk-bombaztak-a-mentorokat-az-xfaktorban.html Orgazmust színlelt, hogy bejusson az X-Faktorba - Keresztes Ildikó teljesen kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110910-orgazmust-szinlelt-hogy-bejusson-az-xfaktorba-keresztes-ildiko-teljesen.html VV Olivér és Éva esküdt ellenségek lettek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-vv-oliver-es-eva-eskudt-ellensegek-lettek-es-mocskolodnak-a.html Hazánkban akar sztár lenni az X-Faktor amerikai tánctanárahttp://www.life.hu/legykepben/20110909-hazankban-akar-sztar-lenni-az-amerikai-tanctanar.html Ismét elhalasztotta lagziját Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-ismet-elhalasztotta-lagzijat-nacsa-oliver.html Trágárabb és szexibb lesz a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-szinglik-szuzek-es-fedetlen-mellek-a-vv5ben-tragarabb-szexibb.html