VV5: Pétertől máris paráznak a villalakók

VV5 bulizás Való Világ 5 alkohol valóságshow idegesítő celeb villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másnapos pénteket egy villamaraton és a Mindent túlélő Péter beköltözése tette kicsivel izgalmasabbá. Az új lakót nagyon rafináltnak tartják odabent, ezért nem rejtették véka alá, hogy félnek tőle. Mától pedig még Zizi, a törpemalac is csatlakozott a VV5 csapatához.


Melinda és Cristofel azonban nem öntött fel annyira a garatra, hogy már kora reggel ne lett volna erejük a nyugiszobába félrevonulva elemezgeti a kint kómázó lakótársaikat. A kubai szájhős megfigyelései szerint Gergő irányítja az embereket, Kingának eláll a füle, és a pont mellette ülő Melinda a legszebb villalakó.


Másnaposság ellen nem is találhattak volna jobb gyógyírt a műsor szerkesztői, mint a Villamaratont. A sportot leginkább a tévéből ismerő banda tagjai felváltva igyekeztek megtenni a negyvenkét kilométernyi távot.


Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!





RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A villamaraton utolsó métereit Veronika futotta le, majd a hihetetlen győzelemmámortól gyorsan meghatódott önmagától, majd az Alfahím érmeket osztott ki az egész bandának, lelkesen dicsérve a teljesítményt.

Érkezése után természetesen a valósághős-veterán sem úszta meg, hogy ne beszéljék ki az őslakók. Egybehangzó véleményük, hogy Péter okos, ezért jobb lesz vele vigyázni. Fecó szerint olyan a testalkata, mint neki, így nem tekinti ellenfélnek.


Az új lakó kitalálta, hogy gyorsan eltereli magáról a többiek figyelmét, ezért megkérte őket, hogy játsszanak őszinteségi játékot, ami során kiderül, hogy mit nem szeretnek egymásban. Már javában tartott a játék, mire leesett nekik, hogy ezzel csak még jobban kiismeri őket Péter. Bár az egész bagázs beparázott a rafináltnak tartott Petitől, a szimpátiaszavazáson mégis nyolc pontot ítéltek neki.


Gergő túllépve Seherezádén, az utolsó éjszakát már Veronikával összebújva töltötte. Az összefoglaló végén pedig Zizi is beköltözött a ValóVillának nevezett ideiglenes disznóóljába.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.