VV5: Meglepő fordulat! Lelki terror, zsarolás, és új ember érkezése várható a villába

VV Péter VV Gergő zsarolás Való Világ 5 VV Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi beszavazót követően teljes a létszám a villában: mind a tizennégy lakó megvan már, így nem kell több végigüvöltözött beszavazót néznünk, koncentrálhatunk a villa életére. A fiatalok egy borgőzös mulatsággal ünnepelték meg Csaba érkezését, de nem mindenkinek volt vidám az estéje: Péter támadásba lendült, veteránhoz illően hozzálátott a sakkjátszmához. Az áldozat pedig a hiperszenzitív Vera lett, aki nagy zavarában színt vallott Péternek.  

Gitár, érzelmek és vodkaivás

Csaba gitárjátékától jó hangulatúak lettek a villalakók, Melinda, Vera és Péter nyakalni kezdték a feles vodkákat, ám a lányok cselt szőttek a valóságshow-veterán ellen. Gyerekes tréfának tűnt, ám annál durvább vége lett. Vera és Melinda már nem akart több vodkát inni, így vizet kortyolgattak, míg Pétert valóban alkohollal kínálták, ám ő végig úgy tudta, hogy mindenki rövidezik. A rangidős férfi azonban ki nem állhatja, ha hülyének nézik, neki nem fér bele a csínytevés sem, ezért tíz perc alatt porig alázta Verát.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Lelki terror

Cirka egy óráig tartott a lelkifröccs - vagy inkább lelki terror, amit Péter bevetett a leányzó ellen, szóval kíváncsian várjuk a ValóVilág szerkesztőinek játékát, mennyire sikerül majd drámaira a mai összefoglaló. Sokkoló volt, ahogy Péter nyomdafestéket nem tűrő szavakkal pocskondiázta Verát: "Pont velem? Mit képzelsz? Engem akarsz átvágni? Engem? Ennyire hülyének nézel? Elérted, hogy szépen ki...sszalak innen a p..ba!" Először azt hittük, csak mókázik Péter is, és az alkohol beszél belőle, de nagyon is tudatos volt az ostrom. A cél pedig a következő volt: megtörni Verát, egyetlen ócska kis tréfa miatt, és maga mellé állítani bástyának - ezek után nem merne ellenszegülni, ahogy nem is mert később sem.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Privát csevej - a titkok kiderülnek: Gergőnél van Vera "kulcsa"

A félórás medenceparti lelki terror után Péter a nyugiszobába invitálta a sokk hatására kijózanodott Verát. Azt mondta neki, csak akkor van esélye visszaszerezni a bizalmat, s ezáltal bent maradni a játékban, ha válaszol néhány kérdésre, és nem hazudik neki. Péter - aki már a Survivort is megjárta, végzettsége szerint pedig szociálpedagógus -, alattomosan húzta csőbe a gyenge láncszemnek tűnő lányt, megzsarolta őt: vagy őszintén vall, vagy búcsúzhat a villától. Péter véleményvezérnek tartja magát, és úgy gondolja: mindenkit tud manipulálni a játékban. Verát sikerült hipnotizálnia, hosszú csend következett Péter leghúzósabb kérdése után: "Kinél van Vera kulcsa?" A lány tipródott egy ideig, sőt még azt is odavetette Péternek: "Ha ekkora király vagy, el tudod intézni, hogy ez ne menjen adásba?" - természetesen a veterán nemleges választ adott, és három perc múlva Vera kimondta: Gergő dobogtatta meg a szívét, már a castingok alatt. Péter ezek után csendre intette a sarokba szorított Verát: szabályellenes lenne erről beszélni. A titkot azonban megtudta, ahogy a hajnali online adás nézői is.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Vera és Gergő között már elindult valami

Vera biztos nem akarta átverni a veteránt, az Új Ász-ban meg is szólalt a lány egyik barátnője, Zita: "Azt nem tudom megmondani, hogy annak idején miért szakadt félbe köztük az ismerkedés, de az biztos, hogy valóban Gergőre gondolt Vera. Azt tudom, hogy nyitva hagyta azt a bizonyos kaput, és most a srácon múlik, hogy besétál-e rajta. Sokat csalódott a férfiakban, így biztos vagyok benne, hogy csak óvatosan engedi majd magához Gergőt. A válogatások során már találkoztak, és beszélgettek is egymással. Akkor Gergő egyértelmű jelzéseket küldött felé, ezért amondó vagyok, hogy bármi kialakulhat kettejük között."

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa is megerősítette: tudtak róla, hogy Vera és Gergő már randiközelben voltak a castingok előtt: "Gergőék az interneten ismerkedtek meg, még a VV előtt. A randevúig nem jutottak el, de a castingokon nagy volt a meglepetés, amikor szembetalálkoztak egymással. Vera ezért mondta a beszavazón, hogy a villában nem tudnak elbújni egymás elől az emberek, hiszen valahogy mégis megszakadt Gergővel a kapcsolata." - mondta Dobsi. Várjuk a ma esti összefoglalót, hogy mi kerekedik ki a történetből, az mindenesetre biztos: Péterrel nem árt, ha vigyáznak a játékosok, mert nagy lélekturkász és még nagyobb taktikus a srác - egy titokról már lerántotta a leplet.

Taktika, az RTL klub részéről is: október 6. - újabb beszavazó show

Péter kavarja a szálakat, de az RTL Klub csavarjával még ő sem számolt: felfigyeltünk arra a tv-műsorban, hogy jövőhét csütörtökre, azaz október 6-ára újabb beszavazóshow-t írt ki a csatorna. Vajon Claudiót küldik be Seherezádé után? Vagy nincs vége a beszavazóknak? Dobsi Adrienn, a ValóVilág 5 sajtósa szerint ugyan már tele van a villa (14 fő), de 6-án tényleg új lakó érkezik a kulipintyóba. Talán addig már el is búcsúzunk valakitől, és az ő helyére megy majd az új lakó, vagy ismét egy háziállatot szavazhatnak be a nézők? Egy biztos, Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója egy valóságshow-kat elemző fórumbeszélgetésen is említette: lesznek a VV5-ben olyan dramaturgiai csavarok, amikre senki sem számít majd.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.