Való Világ 5 valóságshow VV Melinda szűz kiszavazás Amazon kiesés villalakó VV Bandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egészen négy hete vette kezdetét a ValóVilág legújabb szériája, de máris két játékost egyszerre menesztettek a villából. Az Amazon Melinda elhibázott taktikája miatt, de nagy tervekkel fejezte be a játékot - Bandi pedig még mindig szűz, de nagyon reméli, hogy leendő unokáinak már nem kell majd emiatt magyarázkodnia.

Nem kímélte az RTL Klub a VV5 szőkeségét - Az egész villa rajta csámcsogotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-nem-kimelte-az-rtl-klub-a-vv5-szokeseget-az.htmlX-Faktor: Két szőke nagyágyú, és két öreg rocker a mentorok melletthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-xfaktor-ket-szoke-nagyagyu-es-ket-oreg-rocker-a-mentorok.htmlExkluzív részletek Alekosz pornófilm-forgatásáról - A görög maga is aktív lesz (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-exkluziv-reszletek-alekosz-pornofilmforgatasarol-holnap-casting.htmlNem várt tovább az RTL Klub: közölte a szörnyű hírt a VV5 játékosávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-nem-vart-tovabb-az-rtl-klub-ma-kozli-a-szornyu.htmlVV5: Shadi nekiment a régi villalakóknakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111007-vv5-shadi-nekiment-a-regi-villalakoknak.htmlNem kedveli és elítéli Seherezádét Dukai Reginahttp://www.life.hu/legykepben/20110930-valovilag-5-nem-kedveli-seherezadet-dukai-regina.htmlÍme Rihanna, ahogy még sosem láttad!http://www.life.hu/szepulj/20111003-marilyn-monroenak-oltozve-pozol-rihanna-a-vogue-cimlapjan.htmlKülönleges szakmát választ a Barátok közt egykori sztárja?http://www.life.hu/tested-lelked/20110922-baratok-kozt-konta-barbara-asztrologus-lesz.html6 különböző gyógyszer nyomait találták meg az elhunyt Michael Jackson gyomrábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111007-6-kulonbozo-gyogyszer-nyomait-talaltak-meg-az-elhunyt-michael-jackson.htmlEz igen! Pippa végre megmutatta...http://www.life.hu/legytrendi/20111004-melyen-dekoltalt-ruhaban-bulizott-pippa-middleton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.