Nem várt tovább az RTL Klub: közölte a szörnyű hírt a VV5 játékosával

párkapcsolat Való Világ 5 Seherezádé videóüzenet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV5 börtönviselt játékosával, Gergővel egyre intimebb viszonyba kerülő Seherezádé csütörtökön töltötte be 21. életévét. Születésnapja alkalmából meglepetésre számított - azt nem is sejtette, hogy a szerkesztők nem mindennapi "ajándékkal" lepik majd meg.

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!




Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Köztünk mindennek vége. Volt egy megállapodásunk, amit te már a ValóVilág legelején megszegtél. Nagyot csalódtam benned. Pedig a szüleim is befogadtak a családba, rengeteg segítséget kaptál tőlünk. Nem érdekel, hogy részeg voltál. Ha szeretnél, nem csináltál volna ilyet. Soha többé ne gyere Rómába!" - idézte egy bennfentes az olasz csődör videoüzenetét.

A Borsnak nyilatkozott a frissen kiesett Melinda, aki szerint Seherezádé rengeteget mesélt odabent Claudióról, és a hozzá fűződő viszonyáról. "Mélyponton volt a kapcsolatuk, és abban bízott, hogy a ValóVilág alatt ez változni fog. Mindennap emlegette, és sírt miatta" - árulta el az amazon.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.