Stohl Andrást szeretik a meleg férfiak

meleg Stohl András börtön homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl a hamarosan megjelenő könyvében elmeséli, hogy bár benne nincs homoszexuális hajlam, mégis szeretik őt a meleg férfiak.

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!




Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Stohl az ítélethirdetésen. A képre kattintva galéria nyílik!

"A férfibarátság talán fontosabb a szerelemnél is. László Zsolt olyan, mint a nővérem: mindenben az ellentétem. Mindig elégedetlen magával, pedig nem tud olyat alakítani, hogy ne legyen nagyon jó. Ő a másik színházi énem. Sokkal mélyebben éli meg a dolgokat, mint én. Sokat tudunk együtt röhögni. A színészek között ő a legjobb barátom" - mesélte András egyik kollégájáról.

"Mindig az apákat kerestem. Ha sportoltam, olyan edzőket kerestem, akikkel több volt a kapcsolatom edző-sportoló viszonynál. Aztán a főiskolán Zsámbéki, Gregorits a ValóVilágnál. A mostani balesetemnél Bodrogi ilyen. A kapcsolatunk egészen elképesztő. Olyan bölcs ez a kicsi, pici kis Süsü! Olyan jó őt hallgatni! Szegeden barátkoztunk össze. Ez a pici ember bejött arra a nagy színpadra, és betöltötte az egészet. Kérdeztem: hogy csinálod? Azt mondta: én már öreg vagyok ahhoz, hogy rossz kedvem legyen. Alföldi is nagyon jó barátom. A főiskolán elsős voltam, már jó helyzetben. Jött a felvételi, közölték, hogy jön az Alföldi Szentesről. Még fel sem vették, de már nimbusza volt. Sajnos jó is volt elsőtől kezdve. Mi nem voltunk jóban. Én voltam a macsó, ő meg a lágyabb, művészibb. Nem nagyon kerestük egymás társaságát. Aztán jött egy vizsga, jeleneteket játszottunk. A vizsga után odajött, és azt mondta, iszonyúan tetszett neki, amit csináltam. Nagyon jólesett. Elkezdődött valami, ami aztán szoros barátsággá alakult. A legtöbb rendezésében benne voltam. Nehéz vele dolgozni, mert folyton instruál, ha nem csinálod, ordít. Ha ő végre kész van, csak akkor lehet a színészé a terep. Soha nem voltam a lakásán, mégis nagyon szoros a kapcsolatunk. Amikor bajba kerültem, akkor derült ki, mennyire" - tette hozzá a műsorvezető.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.