2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
boldogság terhesség házasság Beyoncé Knowles Jay Z énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012 csodás év lesz Beyonce Knowles és Jay-Z számára.

A pár februárra várja első gyermekét - ezt a harminc éves énekesnő mesélte az Australia's Sunday Night című műsorban. ,,A babavárás nagyon megváltoztatta az életemet. A férjem és én tíz éve vagyunk együtt, vele töltöttem a huszas éveimet. Most éreztem azt, hogy végre itt az idő. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy valóra váltotta az álmomat, és végre megkaptam ezt a csodás ajándékot." - mesélte Beyonce.

AFP
AFP



A két zenész 2008-ban házasodott össze, és egy ideje már gondolkodtak a családalapításon. ,,Azt hiszem, mindent megvalósítottam, amit igazán akartam, nagyon jól ismerem magamat, így nem akartam siettetni semmit sem. Volt még időm bőven, de éreztem, hogy itt az ideje a szülésnek. Boldog vagyok!"

Mielőtt állapotos lett, Beyonce kicsit visszavonult a reflektorfényből, hogy újra felfedezze önmagát. ,,Sosem gondoltam volna, hogy szükségem van egy évnyi szünetre. Azt sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz egy teljes évet szabadságra mennem. Addig édesapám intézte az ügyeimet, de a pihenés alatt ezeket nem kellett, így tőle is kissé távolabb kerültem. Persze ez először megijesztett, aztán mégis megerősödtem tőle." - vallotta a csodás hangú díva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.