VV5: Megtörtént a kiválasztás, Veronika sokkot kapott

VV5 kiválasztás Való Világ valóságshow Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók úgy döntöttek, hogy Esztert küldik párbajozni - a lakók többsége nem tudja neki megbocsátani, hogy el akarta csábítani Veronika mellől Cristofelt. A tegnapi napon a zombibulin olyan hitelesen alakította Attila a felbőszült élőhalottat, hogy Veronika rettegve menekült ki az udvarra, ahol sírórohamot kapott.

A közelgő kiválasztás volt a téma kora reggel a klikkekre szakadt villalakók között. Dya már most azon kattogott a szokásos grimaszait vágva, hogy mi lesz vele, ha ő is a párbajozók székén találja magát jövő héten. Kinga azzal nyugtatta meg, hogy nincs oka aggodalomra, mert biztosan ő fog visszatérni.


A csíkos csapat tagjai kiválasztották az előző este luxusvacsoráján készült legjobb fotókat és csípős bulvárhíreket gyártottak hozzá, hogy azokkal is meghúzgálják a kockások bajszát.

A csíkosok és a kockások a nappaliban felállított szerencsekerékkel sorsolták ki, hogy melyikük végezze a viccesebbnél viccesebb feladatokat. Veronikának dekáznia kellett volna, de egyetlen pontot sem szerzett, mert kifogott rajta a labda. Akárcsak Csabán az erőspaprika, amiből néhány falat elfogyasztása után zsibbadni kezdett a lába. Eszter hat darab műbeles virslivel tömte be a saját száját, Kinga gumilabdákat gyűjtött ki a szájával egy lavór vízből sikeresen.

A villalakók közül Péternek van talán a legnagyobb arca, végre lehetőséget kapott arra, hogy hasznát is vegye: 39 ruhacsipesszel aggatta tele, így egyetlen csipesszel maradt le a négy pontról. Gergő a borlopásban, Fecó pedig a kézenállásban vérzett el, így ezt a fordulót is elvesztették. A kockások viszont nemcsak ezt a kört, hanem az egész heti játéksorozatot is megnyerték, amiért jutalmul egy kiránduláson vehetnek részt valahol a villa falain túl.


A zombibulira készülődés közben sírórohamot kapott Veronika, mert megijedt az elmaszkírozott Annamaritól. Attila és Péter egyöntetűen azt állította, hogy a fura lánynak nem is kellett volna átöltöznie, mert ő már smink nélkül is roppant rémisztő. Veronika a nagy ijedtségtől nem is akart már zombivá változni, de Annamari végül sikeresen rábeszélte. Alekosz exe azonban továbbra is rémüldözve ücsörgött a többiek között, Attilától pedig sokkot kapott, amikor az véres fejjel kikergette őt az udvarra. Pár perc vigasztalás után visszatért a nappaliba, hogy egy kis ital segítségével elfeledje a borzalmas perceket. A zombibulin végre mindannyian félretették az ellentéteiket, és felszabadultan táncikáltak. Attila és Kinga is elásta a csatabárdot, miután nyugodtan megbeszélték a köztük feszülő problémákat.




A második kiválasztás előtt a villalakók visszanézhettek néhány emlékezetes pillanatot az elmúlt napok történéseiből, majd egyesével kimentek a táblákhoz, és megnevezték azt a társukat, akivel nem szeretnének többé egy levegőt szívni. Úgy tűnik, nemcsak a Budapesti Ügyvédi Kamara, hanem a villalakók sem szívesen látják a villában Esztert, ugyanis minden taktikai megbeszélés nélkül is hét jelet kapott a karrierista lány.

A táblánál Veronika Eszterre, Fecó Péterre, Péter Fecóra, Attila Eszterre, Eszter Shadira, Annamari Attilára, Seherezádé Attilára, Shadi Eszterre, Vera Eszterre, Dya Verára, Kinga Eszterre, Csaba Eszterre, Gergő pedig szintén Eszterre dobta a jelet, így az ügyvédlány kapta a jogot, hogy kiválassza azt az embert, akivel jövő vasárnap párbajozni fog.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.