VV5: Dyával szakított a szerelme

VV5 valóságshow szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétéves szerelem után szakított a VV5-ben szereplő Dyával gyermekkori szerelme. A fiú a playmate édesanyja szerint azért vetett véget a kapcsolatnak, mert nem bírta elviselni, hogy a barátnőjét meztelenül látja majd egy egész ország.

Tipp! Ijesztő maskarákban buliztak a celebek! Kattints a galériáért!






Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



"Igazi diákszerelem volt az övék, az általános iskolában voltak osztálytársak, ott szerettek először egymásba" - mesélte a Borsnak Dya édesanyja. "A suli elvégzése után különváltak az útjaik, aztán évekkel később megint egymás közelébe sodorta őket az élet. Újra összejöttek. Az igazság az, hogy bár nem volt semmi bajom Dya udvarlójával, nem örültem ennek a kapcsolatnak. A lányom későn érő típus, most a villában is, ahogy nézem, olyan, mint egy gyerek. A fiú egyidős volt vele, és tulajdonképpen ugyanolyan gyereklelkű. Féltettem a lányomat ettől a kapcsolattól. Amikor Dya jelentkezett a villába, és be is került, hatalmas kő esett le a szívemről. Bár sajnáltam a lányom, hogy fájdalmat okoz neki a szakítás, szerintem a lehető legjobb dolog, ami történhetett vele. Jobb, hogy így alakult."

Az édesanya állítása szerint a szakítást a fiú kezdeményezte: "Nem a lányom szakított, a fiú közölte: nem tudja elviselni, hogy beköltözik, és biztosan meztelenül látják majd. Dyának választania kellett. A lányom választott is, a villába ment. Ha nem jön ez a lehetőség, akkor a mai napig együtt vannak, ami nem jó két ennyire gyermeki lelkületű embernek."

Dya édesanyja szerint a lánya jól érzi magát a villában, nem látszik rajta, hogy összetört a szíve.

Tipp! Az ikrek búcsúztak az X-Faktortól. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.