Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé sárga fogaival zrikálta Gergőt, amin az alfahím besértődött, de aztán megint csókolóztak. Shadi két szelet selyemsonka miatt hatalmas botrányt csapott, amit a villalakók egyáltalán nem értettek, viszont mi annál jobban szórakoztunk.

Shadi óriási balhét csapott kora reggel, mert az elmúlt napokban sosem hagytak neki selyemsonkát a lakótársai. Az arab fiú Seherezádét tartotta ludasnak a dologban, szerinte ő zabálja fel mindig a hűtőből a kalóriaszegény felvágottat. Bár Seri többször megígérte, hogy nem fogyasztja el az összes selyemsonkát, Shadi tovább üvöltözött, hogy bebiztosítson magának két szeletet a hőn áhított sonkából. Péter kaján vigyorral az arcán figyelte Shadi kirohanását, mert biztos benne, hogy ezzel is maga alatt vágta a fát.

A csíkosok és a kockások a másik csapatából választottak két-két lányt bátorságpróbára. Attiláék az általuk az erre a feladatra legalkalmatlanabbnak tartott Dyát és Kingát, Shadiék pedig Veronikát és Esztert küldték csatába. A próbatételek során a nappaliban felsorakoztatott terráriumokban található hüllőkkel, rovarokkal, kisállatokkal kellett futni egy kört az udvaron. A cselszövő és a plázacica többször is hisztizett, de végül mind a négyen sikeresen leküzdötték a félelmeiket, és megfutatták a kisállatkereskedésből kölcsön kapott kedvenceket két-két pontért cserébe.



A következő feladatnál Csaba és Gergő harcolt a pontokért: fekvenyomásban emelgették a súlyzót helyettesítő lányokat. Ezt a kört a néma fiú nyerte. Második körben vasrudakat hajlítgattak, amiben Attiláék bizonyultak ügyesebbnek. Az utolsó erőpróbán Csaba Veronikát, Gergő pedig Annamarit kapta ölbe, hogy aztán utolsó erejükig a levegőben tartsák őket. Ismét Csaba nyert, igaz, csak egy hajszállal.



Ma a kockás csapat játszott Heti Hetest a nappali közepén, erőltetett jópofáskodásaikkal és gyenge poénjaikkal többször is sikeresen odaszúrtak a többieknek. Kinga maga is párszor beszólt a csíkosoknak, de a játék végén megsajnálta őket. Seherezádé Gergő sárga fogaival viccelődött, amin a sittes fiú besértődött. A nyugiszobában még egy kicsit durcáskodtak egymással, aztán csókolózással fejezték be a problémák megbeszélését.



A kockások nyerték a napi versenyt, jutalmul a luxusvacsora mellé a csíkos csapat tagjait is megkapták személyzetnek. A kajálás után Seherezádé Attilával táncolgatott David Guetta slágereire: ezt látva azonban az udvaron ücsörgő Kinga felkapta a vizet. A cselszövő lány szerint képmutatóan viselkedtek a mulatozó lakótársai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.