Nem hiába szerelmes Kováts Verába mindenki - most megmutatta a vadmacska énjét

fotózás X-Faktor Kováts Vera Nánási Pál tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kováts Vera huncut mosolyának képtelenség ellenállni - még Ördög Nóra párját is megbabonázta. Nánási Pál az X-Faktor legfiatalabb versenyzőjét fotózta: saját bevallása szerint kíváncsi volt a 16 éves kislány dögösebb arcára - írta meg a Blikk.
Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]




Kováts Vera tömegével kapja a szerelmes és rajongó üzeneteket, sokak szerint Vera kislányos bája mögött egy vadmacska rejtőzik. Pontosan erre a vadmacskára volt kíváncsi Nánási Pál fotós is, ezért készített róla egy olyan fotósorozatot, amelyben Vera levetkőzi bájos énjét: "Verát régóta figyeltem a színpadon, és szerettem volna készíteni róla egy olyan sorozatot, amelyben egy kicsit megmutathatja a csajosabb, dögösebb oldalát is. Azon azonban nagyon megdöbbentem, hogy ennyire profi, szinte ugyanúgy mozgott ösztönösen, mint bármelyik modell. Ha egy kicsit magasabb lenne, akkor modellként is tökéletesen megállná a helyét, hiszen hiába egy habókos kislány, mégis úgy koncentrált a közös munkára, mint a legnagyobbak" - áradozott a Blikknek Veráról a fotós.

Verára szinte rá sem lehet ismerni a fotókon, a tini kislány igazi nőként pózol (kép).

A gyönyörű és bájos fiatal lányra egyébként az ország tinisztárjai is felfigyeltek. Brash Bencéről, majd később SP-ről írták meg a bulvárlapok, hogy szívesen megismerkednének az ország új kedvencével. S bár SP úgy nyilatkozott, Vera nem úgy jön be neki, mint nő, hanem mint karakter, de valószínű, hogy az X-Faktor után erről többet tudunk majd. Illetve arról is, amire egy ország kíváncsi: hogy Baricz Gergő és Kováts Vera szerelme beteljesedik-e a tehetségkutató verseny után...

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.