VV5: Péter durván kidobta az ágyából Verát

VV5 Való Világ 5 Való Világ boksz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika és Vera ismét összekapott. A vita kiváltó oka az volt, hogy ki aludjon Péter mellett. Az adás végén pedig arra is fény derült, hogy ki kivel méri össze erejét a vasárnapi bokszgálán.



Peti lehetőséget kapott, hogy tisztázza magát a pár nappal ezelőtti beégése miatt, amikor lebukott, hogy ugyanazokkal a gagyi dumákkal oltotta Veronikát és Verát. A békítő tárgyalásnak Kinga vezette a jegyzőkönyvét, de a történtek tisztázása helyett újabb vitát generáltak maguknak. Peti annyira felkapta a vizet a számára érdektelen történteken, hogy trágár módon elküldte a pornós lányt a legmelegebb éghajlatra. Az összetűzést mindegyikük másként élte meg, Vera kifejezetten élvezte a feszült hangulatot, ezért minden zokszó nélkül tovább generálta a feszültséget.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!



A reggeli edzésen Vera nyomban azzal sokkolta az álmosságtól még mindig kómázó Bunyós Pityut, hogy nagyon fél attól, hogy orrba nyomják, és elered az orra vére. A nehézsúlyú bajnok hirtelen nem is tudott mit kezdeni a pornós lány parájával, ezért megnyugtatásképp azt mondta neki, hogy ez valóban benne van a pakliban. Kingát még nagyobb sokk érte, mert felkészülés közben ütés érte azt a fülét, amit amúgy is meg akar műttetni majd a villában szerzett hírnév által befolyt haknipénzből. Attiláéknál sem zajlottak rendben a dolgok: az összeférhetetlen véletlenül arcba nyomta Verát a szponzorkesztyűvel, amire az indulatos lány válogatott csúnya szavakkal és néhány ütéssel reagált. A történtek láttán Pityu egyből közéjük állt, hogy ne csináljanak olyat, amit később megbánnának. Délutánra Sehernél is eltörött a mécses fájdalmában, mert az elmúlt napokban rommá zúzta az alkarját.

Fecó nehezen dolgozta fel, hogy kimagasló teljesítménye ellenére nem halad egyről a kettőre. A dumagép besírt a nagy önsajnálatban, mert beköltözéskor megfogadta, hogy kemény lesz, arra viszont nem számított, hogy különböző hatások érik jobbról-balról, lead 12 kilót és továbbra sem szokik rá a dohányzásra.

Vera tovább égette magát ország-világ előtt: hiába próbált órákon keresztül önmaga mellett kampányolni a nem létező értékeire, hogy szerelme mellett húzhassa a lóbőrt: Pufi a legnagyobb közönnyel paterolta ki álszent hálótársát. Veronikát viszont ismét maga mellé fogadta az igénytelen valóságshow-hős. A kacsalány a világ egyik legtermészetesebb dolgaként élte meg, hogy Peti holdudvarában bukkanjon fel személyesen, ezért örömmel nyugtázta, hogy a büdösszájú és bőrkeményedésekkel büszkélkedő lakótársa elvesztette a kontrollt katonái irányítása felett.


Az adás végén elérkezett az idő, hogy Lilu közölje a villalakókkal, ki kivel bokszol a vasárnapi bokszgálán. Úgy tűnt, minden lakó elégedett ellenfelével. Íme a párosok: Eszter és Vera; Kinga és Seherezádé; Gergő és Csaba; Attila és Péter.

Tipp! Igazi partikirálynő lett Nórából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.