Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter hatalmasat égett a két Vera, valamint a villalakók előtt: kiderült róla, hogy szóról szóra ugyanazzal a szöveggel kápráztatta a nőket, amikor ágyba akarta vinni őket.

Tipp! Annamari a villán kívül! Kattints a galériáért!




Egy fröccsöntött Mikulás ült be az udvar közepére egy padra, akinek a villalakók megsúghatták a kéréseiket. Fecó ült le mellé elsőként, de alig tudta elmondani, hogy a családját szeretné visszakapni, mert a sírás fojtogatta.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)






Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Annamari szavai jólestek Csabának, Petinek már sokkal kevésbé. Pufi aztán pár perc múlva még jobban beégett, miután kiderült, hogy Verának és Veronikának is szinte szóról szóra ugyanazt a béna csajozós dumát adta elő, amikor kettesben töltötte velük az éjszakát a nyugiszobában.

Annamari próbababa-változata visszatért a nyugiszobába, ahol egykori társai személyesen elbúcsúzhattak tőle. Gergőt hidegen hagyta a lány távozása, Kinga inkább Seher ellen kampányolt, Peti nevetségesnek titulálta, Attila csalódott benne, Seherezádé pedig csak sírva motyogott az orra alatt.

Tipp! Exkluzív képek Erdélyi Mónikáról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.