VV5: Verát mindenki utálja, Péter feleségül venné Veronikát

VV5 Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera lett az új közellenség: elviselhetetlen magatartása annyira kikészítette a lakótársait, hogy eltervezték: kipaterolják a villából.

Ahogy közeledik a bokszgála napja, annál elszántabban készült az összes játékos, aki vasárnap ringbe száll a védettséget nyújtó kendőért. Még Fecó is kesztyűt húzott, pedig tisztában van vele, hogy Veronikához hasonlóan ő sem léphet majd a szorító kötelei közé. A test edzése mellett az agyak fogaskerekei is kattogtak rendesen, mindegyikük a saját esélyeit latolgatta lehetséges ellenfeleikkel szemben.

Eszter, Seher, Kinga és Vera arról diskuráltak, hogy kivel bokszolnának szívesen. A nagy álmodozás közepette a pornós lány mindannyiukba belekötött és még neki állt feljebb, amikor a többiek ezt szóvá tették. A hiperérzékeny felnőttfilmes idegességében otthagyta a lányokat, majd inkább visszament újra idegesíteni őket. A fiúk ennél nyugodtabban latolgatták az esélyeiket, miközben hallgatták a hálóból kiszűrődő hangokat. A vita után Fecó ápolgatta a pornós lelkét, majd még bokszedzést is tartott neki.

A villa talkshow-ján Kinga és Vera ismét egymásnak esett, amit némán hallgattak a többiek. A veszekedés után Fecó ismét megmasszírozta a nagyarcú pornós lelkét. A dumagép a titokszobában azzal indokolta tettét, úgy érzi, hogy ennyivel tartozik a lánynak és kiáll mellette. Veronika és Attila megbeszélte, hogy miért békült ki Kingával - nem, nem azért, mert szerelmes belé. Taktikai okokból. Majd ezután Attila a nyugiszobában elárulta, hogy Veronikával tatktikázott, csak hogy a kacsaszájú lány a barátja maradjon. Az összeférhetetlen fiú teljességgel követhetetlen.



A talkshow-ban az is elhangzott, hogy Péter feleségül venné Veronikát.

Lilu bejelentette, hogy ki kivel bokszol a vasárnapi mérkőzésen, majd a verseny szabályait is felsorolta. A bokszolók összeállítása mindannyiuk tetszését elnyerte, főleg Attiláét és Petiét, egyedül Csaba aggodalmaskodott.

Vera elviselhetetlen viselkedése Fecón kívül mindenkit idegesít, ezért összeszövetkeztek ellene, és elhatározták, a következő kiválasztáson őt küldik majd párbajozni. Taktikájuk első és egyben egyik legfontosabb lépése, hogy vasárnap Eszternek kell nyernie ellene a bokszmérkőzésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.