ÖsszeEsküvők (tévéműsor) szórakozás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rezidencia megtelt zenével: Tolvai Reni, Király Viktor és Kökény Attila készítették fel a fiatalokat az ÖsszeEsküvők nagy dalpárbajára. Mása hangja egész jó, Peti minősíthetetlenül rossz, végül Ricsiék vitték el a trófeát. Alekosz megint kimutatta a foga fehérjét, az utolsó összecsapást pedig több mint 90%-kal Csenge nyerte. Pénteken döntő lesz, amikor eldől, hogy kik vihetik haza a gazdag nyereménykosarat.

Énekverseny ÖsszeEsküvők módra

A héten jópofa feladatot kaptak a vegetáló üzemmódban éldegélő párok és szinglik: három ex-megasztáros énekes készítette fel őket a dalversenyre. Csenge és Peti Király Viktor Solo című számát énekelte, Alekosz, Mása és Dóra Kökény Attila saját szerzeményét, Niko és Ricsi pedig Tolvai Reni első önálló számával készült. Az online műsort nézve sokat mulattunk a próbákon, hiszen a dalolóknak nem sok köze volt a hangjegyekhez: egyedül Mása brillírozott. Ági mama meg is jegyezte: lehet, hogy valaki már felfigyelt a kellemes hangjára.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mása

Ricsi és Peti voltak a legdurvábbak: hamisan, fahangon énekeltek, de nagyon lelkesek és aranyosak voltak. Nikó és Ricsi össze is balhézott a feladaton. A szerelmesek csaknem két óráig nem szóltak egymáshoz, aztán persze elásták a csatabárdot. A verseny egyetlen zsűrije Falusi Mariann volt, aki végül Nikóékra voksolt: a nyereményük pedig egy Vörösmarty téri karácsonyi vásár látogatás. El sem hitték, de Mariann azzal érvelt, hogy bár tele volt hamis hangokkal a produkció, náluk érezte a legjobban a kémiát.

Alekosz nekiesett Petinek

A szokásos csütörtöki búcsúbuli ismét alkoholizálásba torkollott: Alekosz megint kitett magáért. Egy bagatell dolog miatt összevitatkozott Másával, szó szót követett, Peti pedig nem bírta elviselni a görög szájhős a stílusát: sarkára állt, és ki akarta osztani Alekot, aki nemes egyszerűséggel le-homokosozta Petikét. Ebből a konfliktusból vajmi keveset láthattunk az összefoglalóban.

Csenge győzött, Dóra elkullogott, Benkő beköltözik

Az összecsapás megint kurtára és nagyon egyszerűre sikerült: ex-ÖsszeEsküvők, Kikiék, Peti papa a nézőtéren, drámainak nem mondható pillanatok, 9%-91%-os arányok. Természetesen Csengéé volt a több szavazat, nem vártunk mást. A TV2 csavart egyet a szisztémán: szerdán lesz egy titkos akció, amiből kiderül majd, kik lesznek a végső összecsapók.
Nem tudunk elmenni a bejelentés mellett: Benkő Dániel többszörös trash-szereplő beköltözik a rezidenciára. Hogy meddig marad, lesz-e rajta alsónadrág, visz-e lantot, és nyalogatja-e majd a lányok fülét, az még kérdéses, egy viszont biztos, Benkő után követeljük Kiszel Tündét is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.