ÖsszeEsküvők: Csenge nem ússza meg összecsapás nélkül!

TV2 szerelmespár szavazás Peller Mariann Tilla ÖsszeEsküvők (tévéműsor) párbaj taktika kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár laposodik az ÖsszeEsküvők, révén, hogy egyre kevesebben vannak, azért még mindig van miről beszélni, így két héttel a végjáték előtt is. Dóra és Csenge csapnak össze utoljára, Ricsi kombinál, Éva már menne, Peti pedig sunnyogna, ha anyja engedné.

Peti "kint" nem ilyen

Többször elhangzott már Peti, Csenge és Ági mama szájából is, hogy Petike a való életben közel sem így viselkedik, mint a rezidencián. Csenge ezt csak egy kinti randin tapasztalhatta meg, de bizton állítja, az volt az igazi Peti, nem a kameráktól még két hónap után is rettegő, motyogó mamuszka.

Fotó: TV2
Fotó: TV2



Ági mamának most telt be a pohár, többször is fia szemére hányta, hogy igazán viselkedhetne karakánabbul, nem jó dolog, hogy csendes őrültet játszik. Egy parázs vita is kialakult: Petinek elmondta a véleményét az anyja, de az "alfahím" furán reagálta le a dolgot, s csúnyán visszaszólt Áginak. A dolog pikantériája az, hogy Csenge is jelen volt a szóváltásnál, és nem védte meg Ági mamát, akinek történetesen nagyon is igaza volt.

Dóra megviccelte a rezidencia lakóit

A végjátékra való tekintettel védettségi játék már nincsen, de a csajokat azért egy játékra kivitték a rezidenciából: ralliautókkal kellett tolatniuk. A lányok közül egyedül Nikónak van jogosítványa, így természetesen ő vitte el a kupát, aminek csak eszmei értéke volt, nem járt érte védettség. Dóra kifundálta, hogy megtréfálja az otthon maradtakat, és azt mesélik be nekik a lányokkal, hogy ő nyert, ezért védettséget kapott. Otthon aztán remekül játszottak, és felkavarták a fiúkat: Peti kiborult, hogy Csenge nem mehet párbajozni, Alekosz pedig kéjesen arról fantáziált, hogy van még esélye neki is, így, hogy borulnak az erőviszonyok. Elég sokáig húzták a srácok agyát, majd Dóra elmondta, hogy ez csak egy poén volt, nem lett védett. Ennek következtében természetesen őt jelölték ki hétfőn az első összecsapónak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Ricsi ismét sakkozik: Csenge vs. Dóra küzdelem lesz

Ricsi egyre több időt tölt Alekosszal: jókat vidul a görög baromságain, illetve azt mondta Évának, hogy attól függetlenül, hogy Alek egy szájhős és tanulatlan, a rendszert jól átlátja, megy neki a játék. A hét elején már Dóra kiválasztása előtt ment a susmus: vajon ki legyen a vörös betolakodó ellenfele? Ricsi elkezdte puhítani Petit, hogy bizony Csengét kell küldeni, mivel a lány és Peti sem volt még összecsapni, és különben is, ő már egyszer "beáldozta" Nikót. Peti ezt nem látta be, szerinte nem véletlenül nem voltak még összecsapni: a nézők és a rezidencialakók is szeretik őket, sok keresnivalójuk nem volt a játékban maradásért folyó adásokban. Semmiképp sem szerette volna Csengét küldeni... de Ricsi briliáns manipulációs készsége jobb belátásra bírta a síoktatót. Jáger Richárd elmagyarázta neki, hogy ez nem partizánharc, csupán bátorságukat mutatják meg a nézőknek, Dóra pedig úgyis hazamegy, semmi esélye sincs. Így a végjátékban Csenge-Peti és Niko-Ricsi párosok csaphatnak össze. Addig-addig beszélt Petinek, amíg be nem adta a derekát, sőt, hogy bebizonyítsa milyen menő, ő is Csengét jelölte ki. Mint két hete Ricsi Nikót.

Hol jön még a csavar? Simán döntős a két pár? Alekosz behálózza Mását? És Ricsi sakkjátéka a nyerő stratégia?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.