VV Péter VV Fecó Való Világ 5 VV Vera gyűlölködés boksz sértődés randi taktika VV Kinga VV Veronika VV Attila kibeszélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga óriásit csalódott Fecóban, amiért a háta mögött kibeszélte. Peti pedig a D-matracon töltötte az éjszakát Verával, akit továbbra is utál.




A játékosok elmondták a többieknek, hogy miért tartják magukat győzelemre esélyesnek. Attila például azért, mert Peti az alacsony termetével és rövid végtagjaival alapból esélytelen vele szemben. Verának persze ehhez is volt egy-két bunkó megjegyzése, amelyben azt ecsetelte, hogy mind a két fiú lúzer. Gergő egy olyan verést ígért be Csabának, amitől kislányként sírdogál majd a sarokban. A helyes pasi a pontozásos győzelemben bízik, Kinga pedig egyszerűen csak saját magában.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)



Attila a jakuzziban randizott Eszterrel, miközben odabent Vera éppen azt magyarázgatta Fecónak, hogy mennyire szánalmas Kinga, amire a dumagép bőszen helyeselt. Ezt azonban a cselszövő meghallotta és nagyon elszomorodott, mert eddig csípte a roma Alekoszt. Péternek nyomban ki is öntötte a szívét a dologgal kapcsolatban, amire Pufi azt javasolta, dobjanak rá nyolc jelet, és menjen haza karácsonyra.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Attilának is a fülébe jutott a történet, ezért azonnal a vigasztalására sietett. Csaba elmondta Fecónak, hogy Kinga kiakadt rá, majd a saját álláspontját is kifejtette: nem túl bölcs dolog a dumagép részéről, hogy mindenkinek a véleményére igazat ad, mert ebből még komolyabb problémák adódhatnak. A dumagép azonban nem igazán értette meg, hogy most mi is a baja Kingának.


A nézők döntése alapján Péter és Vera bérelte ki a D-matracot éjszakára, amit a taktikus játékos nem nagyon díjazott, kínjában bábozással kötötte le az érzékeny lelkűt. Vera szövetkezett Veronikával, és azt a hatalmas ötletet találta ki, hogy a pornós azt kamuzza Petinek, hogy a kacsalány a fürdőben sír, amiért Verával tölti egy ágyban az éjszakát. Petit azonban hidegen hagyta a dolog. Alekosz exe persze megsértődött ezen is, mert szerinte nem erről szól a barátság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.