Seherezádé valóságshow műsor villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyerekkori sérülés miatt orvost kellett hívni Seherezádéhoz, a ValóVilág 5 egyik villalakójához. 

Orvost kellett hívni a fiatal lányhoz, mert annyira megsérült a csuklója, hogy felmerült a repedés vagy a törés gyanúja - tudtuk meg a Blikktől. A lány csuklóját egy régi sérülés miatt ugyanis platinacsavarok tartják össze.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szakember megállapította, hogy nincs komoly baj, és a lány döntésén múlik, hogy vasárnap ringbe száll-e.

"Nagyon aggódom érte, nem is értem, miért küzd annyira a lila kendőért" - árulta el a Blikknek Seherezádé édesanyja, Ditti. "Nem lenne szabad ilyen erőfeszítésnek kitennie a karját. Tizenhárom éves volt, amikor egy szerencsétlen biciklibaleset következtében megműtötték a kezét. Nagy sebességgel jött le a lejtőn, nem fogott a fék, és nem tudott megállni, ráesett a csuklójára. Azonnal megműtötték, de azóta persze nem a régi" - mondta Ditti, aki retteg attól, hogy a többiek visszaélnek azzal, hogy Seri sérült.

"Néztem éjszaka az online adást, és úgy hallottam, Veronika rá akarja venni Kingát, hogy Seherezádénak üssön a kezére, mert így könnyebben kiütheti. Nagyon bízom abban, hogy Kingának ez eszébe sem jut majd, mert nem lenne sportszerű. Ha azonban a vasárnapi bokszmeccsnek mégis az lesz a vége, hogy a lányomért mentő jön, hatalmas botrányt csapok!" - jelentette ki Seherezádé édesanyja.

Egyelőre úgy tűnik, Seherezádé nagyon elszánt, és fájdalmai ellenére is kitartóan küzd, hogy övé lehessen a védettséget jelentő lila kendő.

Forrás: Blikk


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.