Tarány Tamásnak kellett távoznia az X-Faktorból

X-Faktor tehetségkutató sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Célegyenesbe érkezett az X-Faktor 2011 versenysorozata. A mai estén eldőlt, hogy ki lesz az az egy, aki épphogy lecsúszik a dobogóról: a nézők szavazata alapján Tarány Tamásnak ért véget a tehetségkutató.

Tipp! Levetkőzött a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!




Tarány Tamás




Másodikként a múlt héten párbajozó Baricz Gergő léphetett színpadra. Megtörte, hogy a múlt héten a szívéhez legközelebb álló Kováts Verát kellett hazaküldenie. Kapcsolatuk egyre erősebb lett, közel állnak hozzá, hogy bevallják, szerelmesek egymásba. Ehhez már csak az kell, hogy a versenynek vége legyen, és szabadabb legyen az életük. A rock'n'roll himnuszt, a The Black Crowes Hard to Handle-jét kicsit hamiskásan, de energiától duzzadóan robbantotta a színpadon a táncoslányok gyűrűjében, miközben Verácska csillogó szemmel tapsolt neki a nézőtéren. Feró szerint a dal rossz választás volt, az előadással ellentétben, Miklós úgy érezte, nagyon jó hangulatot csinált a színpadon, míg Geszti többet vár a fiatal fiútól. Keresztes Gergő betegségére fogta a picit gyengébb teljesítményt.



A reklám után Nagy Feró utolsó védence, Muri Enikő mutathatta meg tudását. Az év legjobb énekesnője a héten Janicsák Veca bevált receptjét követve lovas kisfilmmel érkezett. Megmutatta jó barátját, Felhőt, aki által szabadnak érezheti magát, felszabadult, és jobban tud koncentrálni. A már megszűnt Vénusz zenekar Kockahas című nótáját két táncosfiúval az oldalán adta elő - meglehetősen unalmasan. A nők viszont biztosan örültek az optikai tuningnak, a fiúk ugyanis ledobták a trikójukat és megvillantották kidolgozott testüket. Mondjuk Enikőt sem kellett félteni, szívesen simogatta a félpucér pasikat a színpadon. Geszti a legmegbízhatóbb előadónak nevezte az énekesnőt, de érdektelen volt számára az előadás, Keresztes benyomása szerint a hármas felállás miatt (két pasi, egy csaj) választotta Enikő a dalt, és Malek sem volt elégedett. Feró úgy érezte, Keresztes csak féltékeny, mert neki nem jutnak ilyen fickók.


Kocsis Tibor Sebestyén Balázsék reggeli műsorában vendégeskedett a napokban, ahol az Amerikai pite egyik szereplőjéhez hasonlították. Mint kiderült, szívesen lenne az egykori sorsolási menedzser rádiós műsorvezető is, erre azonban valószínűleg már nem lesz esélye. A zene lesz az ő világa minden bizonnyal, főleg, ha nem kezd soha többet olyan gyengén dalt, mint ezúttal Bruno Mars nótáját. Tibó meglepetést okozott: rendkívül hamis volt szinte végig, a rossz kezdés rányomta a bélyegét a produkcióra. Ildi imádta, hogy mosolyt csalt az emberek arcára, és huncutnak látta. Geszti úgy vélte, elmaradt a varázslat, Feró pedig mindössze annyit tett hozzá, hogy Maleknél azért jobban énekelt a mentoráltja.




A második kört Baricz Gergő kezdte, aki saját kedvencét mutatta be, Zorán Apám hitte című nótáját. Hófehér öltözékében megejtő őszinteséggel adta elő a dalt. Gergő valószínűleg olyan énekes lesz, aki inkább alternatív pályán mozoghat a jövőben. Feró szerint elkapta a fiú azt a varázslatos világot, ami ma már nem is létezik, gratulált a fiatal tehetségnek, Geszti pedig úgy érezte, az erdélyi előadó első fellépése óta ilyen jól még nem teljesített. A srác végül üzent édesanyjának és édesapjának, melyben elárulta, hogy próbálja továbbvinni mindazt, amit tanítottak neki otthon.


Ezúttal újra Muri Enikőn volt a sor, aki mentora, Nagy Feró kedvenc dalát állította a színpadra. A Because of you első sorait - amelyet Enci nagyon lassan énekelt - lélegzetvisszafojtva figyelte a közönség, majd begyorsult a nóta, az énekesnő kinyílt és duzzadó energiával mutatta meg tudását. Ez jól sikerült, nem kérdés. Gesztinek is tetszett, Ildinek eszébe jutott a lány tavalyi penészzöld harisnyája, és ez jó emlékeket ébresztett benne, mint ahogy Malek Miklósban is.


Tipp! Igazi partikirálynő lett Nórából! Kattints a galériáért!








Kocsis Tibor zongorakísérettel, lila ingben énekelte Katona Klári Legyen ünnep című slágerét. A fiatalember rendkívül érzelmes előadást nyújtott, klasszisokkal jobbat, mint első próbálkozása alatt. Keresztes meghatódott, szokásos beszólásait is mellékelte, Nagy Feró azt mondta, hogy remeghetnek a sztárok, mert Kocsisék letarolják a piacot, Geszti szerint pedig egyszerűen szép volt az egész.



Mindez után az emo-rockbanda, az Anti Fitness Club következett. A banda feldolgozta a Maroon 5 Moves Like Jagger című számát, és egy afro-amerikai énekes támogatásával elő is adták azt. A színpadkép ezúttal erősebb volt, mint maga a produkció, pedig bedobták az Anna and the Barbies-ből Pásztor Annát is.



A négy döntős a Magna Cum Laude Vidéki sanzonját énekelte. Furcsa volt látni, hogy néhány hete még betöltötték a versenyzők a színpadot, most pedig csupán apró pöttyök bárszékeken. Mire vége a napnak, már annyian sem lesznek, mert egyikük kiesik. Kemény percekre számíthatunk, a döntés nehéz, Nagy Feró be is vallotta: ősrockerségével ellentétben bizony sírós hangulatba került.


A döntésig a második sztárfellépő, a Csillag születikből megismert harmonikás, Szabó Ádám mutatta meg virtuozitását a Magyarország című produkcióban. A zenész előadását kórus támogatta, a háttérben pedig bejátszások futottak, amelyekben az X-Faktor legifjabb rajongói játszanak tehetségkutatósat. A felemelő produkció után a drámáé volt a főszerep. A négy versenyző felsorakozott egymás mellé, és várta, ki az a kettő, akinek párbajon kell bizonyítania a rátermettségét. Végül Ördög Nóra kimondta a döntést, Tarány Tamásnak kell Muri Enikő ellen küzdenie.


A párbajt Tarány Tamás kezdte. A mackós biztonsági őr, aki korábban egyszer már továbbjutott a Rocktenorsszal szemben, most Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dalával próbálta meggyőzni a mentorokat. Tamás elfelejtette a szöveget, elcsuklott a hangja, szem nem maradt szárazon a baki után, maga az énekes is könnyezett Malek Miklóssal egyetemben. Geszti Péter állva tapsolta meg az énekes produkcióját.


Muri Enikő egy világslágerrel, Christina Aguilera Voice Withinjével mutatta meg a közönségnek, mennyire be akar jutni a legjobbak közé. A lány korábban kijelentette, ő meg akarja nyerni az X-Faktort, ezért most muszáj továbbjutnia. Mosolyogva állta ki a próbát, nehéz volt a döntés.


Malek Miklós természetesen a még mindig könnyező mentoráltját, Tarány Tamást juttatta tovább. Nagy Ferónak tetszett Tamás bakija, de saját védencére, Muri Enikőre szavazott. Keresztes Ildikónak egyik párbajdal sem tetszett, de az eddig látottak alapján Tamás kiesésére voksolt. Geszti Péteren állt vagy bukott a továbbjutás kérdése, ő azonban képtelen volt dönteni, Enikő hazaküldésével pedig a boriték nyitásán múlt a dolog. A nézők végül úgy döntöttek, Tarány Tamás számára ért véget az X-Faktor.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.