Szexshow-n békül férjével az X-Faktor mentora

Edda házasság válság Keresztes Ildikó szexturizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán feltöltődve érkezett haza thaiföldi nyaralásáról Keresztes Ildikó, akinek jót tett a lazítás az utóbbi hónapok megpróbáltatásai után.

Az X-Faktor mentora és férje, Kicska László tavaly komoly magánéleti válságon mentek keresztül - akkor a válásukról szóló hírek is felröppentek, amit később cáfolt az énekesnő. Ildikó és az Edda basszusgitárosa a jelek szerint igyekszik túljutni a problémákon. A pár nem szívesen nyilatkozik a magánéletüket érintő kérdésekről, de a nyaralásról beszéltek.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


"Arról szívesen mesélek, hogy milyen élményeket szereztem kint, és hogyan éreztem magam Thaiföldön. Tíz napot töltöttünk Pattayán, mesés utazás volt. Kipróbáltam az összes thai ételt és finomságot, ültem elefánton, rengeteg pihentető masszázsra jártam, és nemegyszer belevetettük magunkat a thai éjszakába is, hiszen tíz napig azért mégsem bírsz egy helyben punnyadni. Számomra nagyon meglepő volt, milyen élénk kint a szexturizmus, lépten-nyomon belebotlasz. Voltunk például egy transzvesztitashow-n is, amely fergeteges volt, és olyan gyönyörű, csillogó jelmezekben voltak a fellépők, hogy elállt a lélegzetünk" - mesélte Ildi a Blikknek.

"Nagyon jól éreztem magam. Elsősorban pihenni utaztam el, hogy magamba szívjam a napsütést és a tengert, de azért rengeteg programot is szerveztünk magunknak. Feltöltődtem energiával, persze egy egész évnyi hajtást nem tudsz néhány nap alatt kipihenni. Ráadásul most már elkezdődött megint a pörgés, hiszen az új lemezemmel megyek fellépni, és a színházban is lesz új premierem. Ez az energia azonban jó darabig ki fog most tartani" - magyarázta Ildi a Blikknek. Az X-Faktor mentora így nemcsak kipihenten kezdi 2012-t, de talán a házasságát is sikerült megmentenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.