Kolumbia kakasviadal kakas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolumbiában még a mai napig népszerűek a kakasviadalok.

A kolumbiai Cali lakosai izgatottan várták már a "Pico de Oro" kakasviadalt. Ugyan az ilyen események évek óta veszítenek a népszerűségükből, Kolumbiában azért még a mai napig egymásnak eresztik a kakasokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szülinapos a leghíresebb New York-i szinglihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120323-szulinapos-a-leghiresebb-new-yorki-szingli-sarah-jessica-parker.htmlKosarazik a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120323-kosarazik-karoly-herceg.htmlHugh Grant kivirulthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120322-hugh-grant-kivirult.htmlÚj sztárok a hírességek sétányánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120321-uj-sztarok-a-hiressegek-setanyan.htmlItt a tavasz!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120320-tavasz-van.htmlHófehérke szülinapi tortájahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120319-hofeherke-lily-collins-szulinapi-tortaja.htmlSzülinapos az akciósztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120314-szulinapos-az-akciosztar-bruce-willis.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.