Eperjes Károly kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba vitték az ötvennyolc éves Eperjes Károlyt.

A Kossuth-díjas színművészt a fővárosi Kútvölgyi Klinika pszichiátriai osztályán kezelik. A barátai szerint azért, mert túlvállalta magát. "Köszönöm szépen az érdeklődést, de hagyjuk" - mondta Eperjes, amikor a Blikk munkatársa a színész hogyléte felől érdeklődött a kórházban.

Forrás: Hektor
Forrás: Hektor

A napilap egy dolgozótól megtudta, Eperjest a hétvégén vitték be a klinikára a szerettei. "Egy ideig tüdőgyulladása volt. Legalábbis ezt kommunikálták mindenfelé, de nem ez a baja Szaminak. Eperjes nem a színházban lett rosszul. Amikor a színházban értesültek arról, hogy Szami kórházban van, azonnal berohant hozzá Dörner György igazgató. Úgy tudjuk, nem súlyos az állapota. Ahogy korábban, úgy most is túlhajtotta magát. Egyelőre pihennie kell. Jól van. Az igazgató úr és a rokonai is tudtak beszélni vele" - mondta Eperjes egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse a Blikknek.

Eperjes egyik volt kollégája elmondta: nem ez volt az első olyan eset, hogy Eperjes túlhajtotta magát, de kórházi kezelésre ezt megelőzően még egyszer sem szorult emiatt. Három éve gyomorbántalmak miatt került kórházba a színész.

Tipp! Együtt ünnepeltek az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.