Megasztár 6: Bihal Roland sírva távozott a tehetségkutatóból

Bihal Roland Falusi Mariann Bereczki Zoltán Mester Tamás sírás Megasztár 6 kieső Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halhatatlanok éjszakájának jegyében telt péntek este a Megasztár 6 ötödik döntője. A legendás slágerek előadása közül Bihal Rolandé sikerült a leggyengébbre, így neki kellet távoznia a műsorból.

Bihal Roland nagy fába vágta a fejszéjét, a Queen Don't Stop Me Now című dalával indult a nézők szavazataiért. Bereczki Zoli a visszafogottságot hiányolta a produkcióból, míg Falusi Mariann szimplán gyengének látta az egészet. Mester Tomi és Bochkor Gábor azonban másként vélekedett, így nyomban a védelmükbe vették Rolit, aki megszeppenve hallgatta a feje fölött vitatkozó zsűritagok szócsatáját.


A zsűrit megosztotta Farkas-Jenser Balázs a Padlás című musicalből előadott dala. Mester Tomi egyből leoltotta az előadást, mert szerinte olyan volt, mintha egy évnyitón hangzott volna el a sláger. Bereczki is csalódott Balázsban, mert az szerinte egyáltalán nem élte át a dalt. Falusi Mariann viszont elégedetten dicsérte a fiút, mert véleménye szerint sokat fejlődött az elmúlt egy hét alatt.



Nagy Kristóf "Bozont" ezúttal a lírai oldalát villogtatta meg Frank Sinatra My Way című slágerének előadásával. Mester Tomi a Bozonttól már megszokott vicceskesdést hiányolta az előadásból, Bochkor pedig pont annak örült, hogy végre nem jófejeskedett a megafiú. Kristóf egyedi stílusa mellett még Liptai sem tudott elmenni szó nélkül, a nagy lelkesedésében többször is a magyar Robbie Williamsnek aposztrofálta az izgalomtól ledermedt rockert.




Talán Attilának ma igazán oda kellett tennie magát, miután múlt héten csak Bereczki jóindulatának köszönhette, hogy nem esett ki a tehetségkutató műsorból. Attila egy INXS számmal és négy táncosnővel kiegészülve próbált ma este is bizonyítani. Úgy tűnik, jó dalt sikerült választania, mert ezúttal sok dicséretet kapott, mivel Bocsiéknak bejött az általa előadott show.

Szakos Andi Cserháti Zsuzsa, A boldogság és én című szomorú hangulatú dalával kápráztatta el szó szerint a zsűrit, akik csak ömlengeni tudtak a produkció láttán. Falusi Mariann szerint lehetett volna még jobb a dal, Bereczki és Mester Tomi pedig egyszerűen nem talált fogást a produkción. Bochkor már magával a dallal sem tudott mit kezdeni, ennek ellenére megdicsérte Andit, hogy jól nyúlt a számhoz.

Tipp! Privát fotókat osztott meg a vagány énekesnő! Kattints a galériáért!


Burges Benji is magasra rakta a lécet önmaga számára: John Lennon Imagine slágerét vállalta be erre az estére. Mester Tomi szerint a megások közül Benji az, aki a legőszintébben tudja átadni az érzelmeket dalolás közben. Bereczki először inkább meg sem akart szólalni, majd bemondta, hogy neki egyáltalán nem tetszett a dal a fiatal fiú előadásában.

Bár Radics Gigi nem tud angolul, ennek ellenére hibátlanul adta elő Whitney Houston I will always love you című világslágerét. Értékelésekor Falusi Mariann miután megtörölte a meghatódottságtól párás tekintetét, kijelentette, hogy Gigire külföldi karrier vár. Bochkor Gábor azt mondta, hogy jobb volt mint az eredeti, Mester Tomi pedig világszínvonalúnak nevezte a műsort. Bereczki Zoli szerint Gigi maga a zene.


Az extra produkciót a héten a Back II Black szolgáltatta a Megasztár színpadán.

A műsor végén Szakos Andrea, Bihal Roland és Talán Attila került a veszélyzónába, de végül Andinak bizalmat szavaztak a nézők, így a héten megmenekült a kieséstől. A két fiú közül a zsűri döntött, és szinte kivétel nélkül Talán Attilára szavaztak az ítészek, ezért ő jutott tovább. Bihal Roland pedig könnyeivel küszködve hagyta el a Megasztár színpadát.

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.