Sztárügyvédet bízott meg VV Cristofel, hogy felvegye a kesztyűt volt párja, Veronika ellen. A kubai csődörnek a rendőrségre is vissza kellett mennie.


VV Cristofel belátta, az általa korábban talán jelentéktelennek tartott pofozkodás ezúttal már komoly rendőrségi ügy lett.

Forrás: Life.hu


A kubai macsót a hétvégén már be is vitték a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, és ismertették vele, mivel gyanúsítják, Cristofel azonban nem tett vallomást. A legfrissebb híreink szerint a ValóVilág egykori játékosát súlyos testi sértéssel gyanúsították meg, erről azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Ügyvédje, dr. Berényi András azonban a Life.hu kamerája előtt válaszolt kérdéseinkre az üggyel kapcsolatban.


Miután Cristofel alá is írta az ügyvédi megbízást, jogi képviselője kérésére és tanácsára a VIII. kerületi kapitányságra vezetett az első útja, hogy a kihallgatásáról szóló jegyzőkönyvének a másolatát kikérje, és átadja ügyvédjének. Vallomást is csak ezek ismeretében, a közeljövőben kívánnak tenni. VV Veronikát hiába kerestük telefonon, továbbra sem vette fel a készülékét. De, mint ahogyan arról elsőként a Life.hu beszámolt, a kórházból kiszivárgó információk szerint kizárólag agyrázkódása lett az állítólagos megverését követően, külséreli nyomokat nem találtak.

GYLFTudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!Hatan állítják: Palácsik bántalmazta, és meg akarta veretni Damut!http://www.life.hu/legykepben/20120417-hatan-allitjak-palacsik-bantalmazta-es-meg-akarta-veretni-damu-rolandot.html VIVA Comet 2012: Nyomulnak a tehetségkutatókon feltűnt énekesekhttp://www.life.hu/legykepben/20120417-viva-comet-2012-a-jeloltek-kozott-van-vastag-csaba-toth.html Előállították VV Cristofelt a rendőrségen!http://www.life.hu/legykepben/20120416-eloallitottak-vv-cristofelt-a-rendorsegen-veronika-bantalmazasa-miatt.html Megvan a dátum! Úgy néz ki, Damu nem ússza meg a börtönthttp://www.life.hu/legykepben/20120416-damu-roland-aprilis-26an-vonul-bortonbe-lifehu-exkluziv.html Május elején börtönbe kell vonulnia a VV5 sztárjának - Ha nem fizethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120416-majus-elejen-bortonbe-kell-vonulnia-a-vv5-sztarjanak-meg.html Börtönt kaphat Liptai Claudia támadójahttp://www.life.hu/legykepben/20120413-bortont-kaphat-liptai-claudia-tamadoja-aki-megverte-kedveset-b-petertlifehu.html Csillag születik: Íme, a 12 legjobb, aki a döntőbe jutotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-csillag-szuletik-ok-a-tovabbjutok-kovesd-eloben.html Újabb részletek a VV-ügyben: Veronika nem mondott igazat? - A rendőrség válaszahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-ujabb-reszletek-a-vvugyben-veronika-nem-mondott-igazat.html Agyrázkódása lett VV Veronikának, akit megvert egykori szerelme - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120413-agyrazkodasa-lett-vv-veronikanak-elhagyta-a-korhazat-lifehu-exkluziv.html VV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.html