Amikor az Éden Hotel játékosai nyugodni tértek, egy kedves négylábú, egy ormányos medve vette birtokba az Éden Hotel nappaliját, és az éjszaka leple alatt rendszeresen megdézsmálta a szereplők számára kirakott édességeket és ropogtatni valókat.

Hogy minden alkalommal ugyanaz a példány lakott-e jól a nassolnivalókból vagy váltották egymást, azt nem tudni, mivel azonban az ormányos medve Közép- és Dél-Amerikában honos emlős, így Magyarországon csak az állatkertekben lehet találkozni vele. A Noé Állatotthon lakója az egyikük, Pikulának hívják, kétéves hím, egy balesetben sajnos elveszítette a farkát. Kéthónapos kora óta az állatotthon lakója, nagyon kedves, kissé félénk jószág, bár az Éden Hotel játékosaival és Horváth Évával rendkívül barátságosan viselkedett.

Forrás: Viasat 3

"Féltem ettől a látogatástól, mert bár imádom az állatokat, mindig szomorú látni, hogy mennyi gazdátlan, elhagyott, beteg állat van! Legszívesebben mindet hazavinném!" - mesélte az Éden Hotel műsorvezetője, aki évek óta egy cicával osztja meg az otthonát. "Nagy megnyugvás volt látni, hogy milyen jó sora van itt az állatoknak, hogy nem éheznek és rendesen gondoskodnak róluk. Persze ehhez szükség van az önkéntesek odaadására, ezért csak arra tudok biztatni mindenkit, hogy támogassa őket, és ha teheti, akkor fogadjon örökbe egy kutyust vagy cicát."

Forrás: Viasat 3

Pikulán kívül közel 1000 állat él - ideiglenesen vagy csupán átmenetileg - a budapesti állatotthonban. Kutyák, cicák, malacok, kecskék, csirkék, de akad emu, mosómedve, borz, egerészölyv és egy szarvas is a lakók között. Legtöbbjükkel az állatotthonban tett sétájuk során az Éden Hotel játékosai közelebbről is megismerkedtek. Különösen Niki, akinek a divatos táskájába belekukkantott az egyik kecske. "Imádom az állatokat, otthon is van egy kiskutyám, aki a szívem csücske. Nagy öröm volt ellátogatni ide és látni, hogy milyen boldogan élnek itt" - mondta Niki, aki személyes élményét is megosztotta az Éden Hotel ormányos medvéjével kapcsolatban. "Az egyik éjjel kimentem a nappaliba és akkor láttam, hogy ott ül a bárpulton és kekszet eszik. Először nagyon megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ő valószínűleg jobban fél tőlem, mint én tőle!" - tette hozzá nevetve.

 

Világsztár a Megasztár 6 fináléban - jön Flo Ridahttp://www.life.hu/legykepben/20120424-vilagsztar-a-megasztar-6-finalejaban-magyarorszagra-jon-flo-rida-az.html Damu Roland tartozik volt menyasszonyának is - Life.hu exkluzívhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-damu-roland-tartozik-volt-parjanak-jucikanak-is-akit-kidobtak-a.html Ettől gerjed be a nagyszájú műsorvezető - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-majka-dundika-vetkozeserol-es-a-kisbabajukrol-meselt.html Balesetet szenvedett az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120423-fluor-tomit-baleset-erte.html Nemzetközi prostihálózat élén állt az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120424-nemzetkozi-prostihalozat-elen-az-ismert-magyar-zenesz.html Judy nem nyomorog és újabb babára vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-hajdu-peter-frizbi-judy-az-enekesno-piacozik-gyermeket-nevel-de.html