börtönbe vonulás Damu Roland színész tartozás adósság bíróság szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu volt párja édesanyjának is tartozik, sőt, egykori kedvesét, Jucikát abból a fővárosi hotelből is kidobták, ahol a színésszel élt. Az ok: nem fizették ki az aktuális havi lakbért.

Tipp! Végre megszólalt az X-Faktor sztárja. Kattints a galériáért!


"Átvert minket is!" - mondta a Life.hu-nak Jucika édesanyja Damu Rolanddal kapcsolatban. Az idős hölgy elárulta, azért is kellemetlen számukra, hogy Rolandot idő előtt börtönbe vitték, mert lerendezetlen tartozást hagyott maga mögött, velük szemben is.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]


"Negyvenezer forinttal tartozik nekem. Jucikának pedig a letartóztatása utáni napon délután 1-ig el kellett hagynia a szállodáját. Nem volt kifizetve a lakbérük, pedig Roland azt mondta, harmincadikáig rendezve van. A lányom most kénytelen volt hozzám költözni, de itt csak május 10-ig maradhatunk. Egyelőre nem tudjuk, mi lesz" - kesergett az édesanya. "Pedig én magamra vállaltam azt is, hogy leszek a hivatalos kapcsolattartója, és bejárok hozzá rendszeresen. Ő meg itt hagyott minket egy fillér nélkül. A ruháit azóta is mi tároljuk" - tette hozzá.

TV2
TV2


Jucikát az édesanyja nem tudta adni, állítása szerint éppen dolgozott. Elmondása szerint azonban őt is nagyon megviselték az elmúlt napok.

A Blikk nemrég számolt be arról, hogy Jucika szakított Damuval, mert állítólag már nehezen viselte a színész kirohanásait. A Life.hu hírei szerint azonban a színész dobta ki menyasszonyát már napokkal azelőtt, hogy börtönbe vitték. Jucika ugyanis még a kórházban is rendre felidegesítette a színészt, akit így szépen meg is kért, ne látogassa őt többet. Erről is nyilatkozott nekünk Damu unokahúga.


Munkatársunk szem- és fültanúja volt annak a beszélgetésnek, amelyet Jucika édesanyja és Damu közeli rokonai folytattak le a bebörtönzés napján. Akkor Jucika édesanyja is tudta már, lánya napok óta nincs együtt a színésszel, igaz, ők akkor még ragaszkodtak volna a kapcsolathoz. A Life.hu telefonon megkereste azt a fővárosi szállodát is, ahol a pár hosszú ideje lakott. Ott azonban csak annyit közöltek a kérdéseinkkel kapcsolatban: nem kívánnak nyilatkozni a vendégeikről.

GYLF

Tipp! Végre megszólalt az X-Faktor sztárja. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.