Lenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottak

barátnő költekezés Való Világ Alekosz millió megcsalás nyaralás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz lerántotta a leplet drámai módon tönkrement kapcsolatáról. Az okostojás teljesen összeroppant egykori szerelme, Betty - ahogyan ő fogalmazott - fondorlatos, ravasz és gusztustalan anyagi és lelki kifosztásától.

"Rendkívül bosszantó érzés, hogy ennyi ideig képes voltam szemet hunyni Betty botrányos tettei felett, csak azért, mert elvakított a szépsége. Képes volt a szemembe hazudni a végsőkig, hogy szeret! Pedig számos jel utalt arra az együtt töltött idő alatt, hogy pusztán az anyagi haszonszerzés motiválja" - kezdte az Új Ásznak szinte önkívületi állapotban Alekosz.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


"Azután kezdődtek a gondok, miután kijöttem az ÖsszeEsküvőkből. Betty legfőbb bizalmasa, aki nem tudta elnézni, amit az egykori kedvesem velem művel, felkeresett és kitálalt. Elmesélte, hogy a szerelmem egy másik párkapcsolatot is ápol az X-Faktorban feltűnt Rocktenors csapatának egyik tagjával, Márióval. Amikor Bettyt kérdőre vontam, beismert mindent és biztosított arról, hogy mindent lezárt a sráccal és innentől kezdve nekem szenteli az életét" - folytatta az okostojás.

"A veszekedés után Betty kihisztizett magának egy görögországi utat, ahonnan egy hete érkeztünk haza. Itt felszedte az idegenvezetőt, miközben velem megvásároltatott magának minden ékszert és ajándékot, ami csak megtetszett neki. A kapcsolatunk alatt több millió forinttal rövidített meg. Miután megjöttünk, két nappal rá ismét más ágyában hempergett. Ekkor már nem is érdekelt, kivel csalt meg, végleg kiábrándultam belőle" - fakadt ki Alekosz.

"Megtaláltam egy internetes levelezését is, melyet az egyik barátjával folytatott. Ebben azt ecseteli, hogy még ki akar húzni mellettem egy kis időt, hogy minél több pénzt húzhasson le rólam. Erre az volt a válasza, hogy csak nagyképűsködött az ismerősének, nem gondolta komolyan" - tette hozzá.

A napilap felkereste Bettyt is, de a lány csak szűkszavúan reagált, nem érdekelték Alekosz vádjai sem. "Nem akarok vele egy lapon szerepelni! Ez az egész abszolút nem érdekel! Egyértelműen lezártnak tekintem a kapcsolatunkat" - hangzott el a lány szájából.

Az énekesnő lógó mellei kiverték a biztosítékot mindenkinél - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120618-tolvai-renit-kritizaljak-a-celebek-es-keleti-gyorgyi-is-a.htmlJáksó László: "Nagyon sokat pelenkáztam"http://www.life.hu/legykepben/20120618-jakso-laszlo-lehanyta-fiat-kiskoraban-de-szeretne-meg-gyereket-.htmlLepofozták az agresszív és tomboló magyar énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20120617-botrany-a-viva-cometdijkioszto-afterpartijan-elcsattant-egy-pofon-der-heni.htmlNem bízik a hírnévben a Csillag Születik győztese - A régi életét választjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120618-csillag-szuletik-visszater-biztos-allasahoz-meszaros-janos-elek.htmlEgy alkoholista nő vallomása: "Meg fogok bolondulni - kell a pia!" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120618-egy-alkoholista-no-vallomasa-meg-fogok-bolondulni-kell-a.htmlKínos bakit vétettek a csatornákhttp://www.life.hu/szorakozz/20120619-kinos-bakit-vetett-az-rtl-klub-es-a-tv2-hiradoja.htmlGyereket akar Kucsera Gábor és Sári Évihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120618-gyereket-szeretne-kucsera-gabor-es-sari-evi-de-nem-hazasodnak.htmlAlekosz több százezres ajándékkal lepte meg szerelméthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120512-alekosz-egy-tobb-szazezres-mellmutettel-ajandekota-meg-szerelmet-bettyt.htmlAlekoszt tönkretették a nők és pszichológushoz járhttp://www.life.hu/legykepben/20120317-vv-alekosz-belebetegedett-nougyeibe-nem-tud-kigyogyulni-az-influenzabol.htmlAlekosznak nincs munkája, nyereményeit pedig nem adja vissza az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-alekosz-nem-adja-vissza-nyeremenyeit-az-rtl-klubnak-miutan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.