Somló Tamás párkapcsolat elválás szakítás zenész félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert zenész feleségéről egy bulvárlapban jelentek meg fotók, melyen egy másik férfival kézenfogva mutatkozott egy hétvégi eseményen.

Somló Tamás állítólag a fotók láttán nem lepődött meg, hiszen szakításukról feleségével már korábban is beszélt az Egy kávé Szily Nórával című műsorban a LifeNetwork-ön. Az énekes azonban azt is elárulta akkor, hogy még bízik abban, hogy rátalálhat ennyi idősen a szerelem.





Nagyobb a baj, mint gondolták: gyógyíthatatlan beteg a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120710-zalatnay-cini-gyogyithatatlan-beteg.htmlVisszatér a képernyőre a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120710-visszater-a-kerpernyore-szulak-andrea.htmlVisszavonta a válópert és kibékült feleségével Liptai Claudia volt szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-liptai-claudia-volt-szerelme-bpeter-a-felesegehez-menekult-majd-visszavonta.htmlMég mindig nem találja a szerelmet a lányok kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-tv2-mokka-szerelemre-vagyik-fluor-tomi.htmlMáris bepasizott az elhagyott magyar zenész feleségehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120709-bepasizott-somlo-tamas-felesege.htmlSztárok vallása? - A szcientológiai egyház titkos életehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120706-sztarok-vallasa-a-szcientologiai-egyhaz-titkos-elete-tom-cruise.htmlMeglepő dolgokat mesélt az énekes - Első szerelme egy férfi volt!http://www.life.hu/tested-lelked/20120705-frank-ocean-elso-szerelme-egy-ferfi-volt.htmlKárász Róbert: "Felvállaltam ezt a döntést"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-karasz-robert-felvallaltam-ezt-a-dontest-egy-kave-szily.htmlSzingli lett a magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120706-szingli-lett-a-magyar-musorvezeto-horvath-eva.htmlNagy Feró: "Az ember tanulja az életet!"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120706-nagy-fero-az-ember-tanulja-az-eletet-egy-kave.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.