Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvére

Playboy hírnév Katalin hercegnő királyi család nyuszilány Kate Middleton meztelenkedés vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét balhé van az angol királyi családban.

Néhány hete egy ausztrál lap hozta nyilvánosságra azokat a fotókat, melyeken Katalin és Vilmos fürdőruhában láthatóak a nászútjukon. Már ez az incidens is nem kevés galibát okozott a királyi házban, de a mostani botrányhoz képest semmi sem volt az a pár félmeztelen fotó.

www.facebook.com
www.facebook.com

Nézz meg még több fotót Katrináról! Kattinst a képre!

A napokban fény derült arra, hogy Katalin egyik unokatestvére, Katrina Darling a nyuszis magazin címlapjára került - anyaszült meztelenül. A lány korábban sztriptíztáncosnő volt, de amint kitudódott, hogy ő Kate Middleton másodunokatestvére, hihetetlen népszerűségre tett szert a huszonkét éves lányka. Katrina álítólag milliókat kapott azért, hogy megmutassa bájait. "Még sosem találkoztam Katalinnal, de büszke vagyok rá, hogy a családhoz tartozom - a nagymamám az ő dédnagyapjának, Thomas Harrisonnak volt a testvére" - mesélte a lány, aki nem szégyelli kihasználni a Katalin által szerzett hírnevét.

Kate Moss durván lerészegedett egy buli utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-kate-moss-szupermodell-nick-grimshaw-angol-musorvezeto-szuletesnapi-bulijan-reszegedett.htmlSztárügyvédet fogadott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-mester-csaba-sztarugyvedet-fogadta-fel-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.htmlBízik kisfia gyógyulásában a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-pintacsi-viki-enekesno-gyereke-pintacsi-viktor-leukemias.htmlElőször mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.htmlKeresztes Ildikóra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120812-az-interneten-ismerte-meg-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-az.htmlÍme a tökéletes bikinialak - Cheryl Cole-ból, Jessica Ennisből, Kate Middletonból összegyúrvahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-sophia-tokeletes-no-bikiniben-cheryl-colebol-jessica-ennisbol-kate-middletonbol.htmlKemény fiúk, akik jógával tartják karban magukathttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-matthew-mcconaughey-szinesz-hugh-jackman-szinesz-andy-murray-olimpiai-bajnok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.