Titokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárja

esküvő színésznő házasság titok szerelem Barátok közt Szente Vajk Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két év együttjárás után összeházasodott Erdélyi Tímea és Szente Vajk. A kézfogóra a nyilvánosság teljes kizárásával került sor.

A színész-rendező korábban a Blikknek elárulta, már az első pillanattól kezdve tudta, hogy a Barátok közt egykori Tildája lesz gyermekei anyja. "Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy feleségül veszem. Az első találkozásunk után egyértelmű volt számomra, hogy ő az igazi. A természetességét és az őszinteségét szeretem benne a legjobban" - nyilatkozta korábban az ifjú férj.

A polgári és a templomi szertartást Cinko­tán tartották péntek délután. A fiatal színésznő több évig játszott a Szegedi Nemzeti Színház társulatában, ahol annyira összebarátkozott néhány kollégájával, hogy mindenképpen szerette volna, ha vele lesznek élete legfontosabb napján. Az egyik meghívott elárulta, hogy Tímea menyasszonyi kontyát is a szegedi színház fodrásza csinálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.