depresszió VV Dya VV Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél év után is Fecó után fáj VV Dya szíve.

A ValóVilág egykori plázacicája egyszerűen képtelen továbblépni: ahelyett, hogy elfelejtette volna, úgy tűnik, csak egyre inkább belebonyolódott. Dya az utóbbi időben már az utcára sem szívesen megy ki. ,,Depressziós vagyok, egyszerűen nincs kedvem mostanában semmihez, és ezt már a környezetem is észreveszi. Az utóbbi hónapokban bulizni sem jártam, legutoljára a születésnapomat mentem el megünnepelni a barátaimmal, de az is egy kudarcba fulladt este volt" - vallotta a lány, aki a szüleivel sem akart nyaralni menni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

,,Hosszú évek óta Kiskunmajsára járunk nyaralni; ezúttal nem akartam velük menni, mert úgy érzem, jobb nekem a lakásban egyedül. De anyukám meggyőzött, hogy jobb lesz nekem velük együtt egy kicsit. Valójában segített is, de csak ideiglenesen" - magyarázta a Blikknek Dya. ,,Nagyon vágynék már valakire, de bárki közeledik hozzám, mindig csak a valóságshow-hőst látja bennem. Ez teljesen kiborít. De amit talán magamnak sem merek bevallani, hogy a Fecó iránt érzett érzéseim még mindig nem múltak el teljesen" - tette hozzá a szépség.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dya a show alatt beleszeretett villatársába, VV Fecóba, de mivel a dumagépnek családja van, tisztában volt azzal, hogy ezt az érzést el kell hessegetnie, s ez egyelőre nem sikerült. ,,A mai napig sírok, ha eszembe jut a dolog. Nem tudok ellene mit tenni, hatalmas csalódás volt ez számomra; szeretném, ha elmúlna, de nem megy" - magyarázta Dya. ,,Nagyon sajnálom, nem gondoltam volna, hogy Dyában ez még ennyire benne van. Szerintem az a baj, hogy soha nem volt alkalmunk ezt megbeszélni egymással, úgyhogy éppen itt az ideje leülnünk és tisztáznunk a helyzetet. Remélem ezzel tudok neki segíteni" - mondta a Blikknek Fecó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.