Vér, csalás és munkaügyi perek, többek közt ezek a témák kerülnek majd porondra az RTL 2 legújabb riportműsorában, amelyben Máté Kriszta és Hadas Kriszta ered a megrázó történetek nyomába.

Október elejétől visszatér a képernyőre Máté Kriszta, aki az RTL 2-n folytatja pályafutását.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Máté Kriszta és Hadas Kriszta

A legendás Forró nyomon című műsorral jelentkezik újra, amelyet ezúttal nem egyedül, hanem Hadas Krisztával vezet. A műsor különlegessége épp abban áll, hogy két női műsorvezetővel indul útjára. "Fontos, hogy itt két anyuka ered az ügyek nyomába, hiszen különleges érzékenységgel nyúlunk egyes ügyekhez folyamatosan szemmel tartva, hogy a környezet, amiben élünk, mennyire biztonságos a gyermekeink számára" - mondta Kriszta.

Befellegzett a Magyar Televízió Marslakók sorozatának?http://www.life.hu/legykepben/20120724-felfuggesztettek-a-magyar-televizioban-futo-marslakok-sorozat-forgatasat.html Gyászol a Magyar Televízió: elhunyt a legendás műsorvezető, újságíróhttp://www.life.hu/szorakozz/20120502-gyaszol-a-magyar-televizio-elhunyt-a-legendas-musorvezeto-ujsagiro.html Fiatalabbra cserélték a televíziós műsorvezetőt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110411-fiatalabbra-csereltek-bay-eva-musorvezetot.html Oprah Winfrey saját televíziós csatornát indítotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110103-oprah-winfrey-sajat-televizios-csatornat-inditott.html