Október 13-án kezdődnek az X-Faktor élő adásai, ezért a mentorokra még kezdés előtt ráfért egy kis lazítás. A Life.hu megtudta, hol pihente ki magát Keresztes Ildikó.

Ildikó pár napja jött haza egy hangulatos spanyolországi nyaralásból. Az énekesnő a nagy pörgésből utazott el a nyugalom városába, ahol feltöltődött és kipihente az elmúlt időszakot.

Forrás: Keresztes Ildikó

"Csodálatosan éreztem magam! Idén másodszorra voltam Alicantétól nem messze a barátnőmnél. A hely pont olyan, amilyenre vágyom, amikor nyaralni megyek. Kevés a turista, így csak a feltöltődésről és a pihenésről szólnak a napok. Nagyokat sétáltam és még három kutyát is kaptam kölcsönbe, akik velem tartottak a gyalogtúrákon. Felfedeztem egy Kopparberg nevű cidert, ami a sörhöz hasonló és itthon még nem találkoztam vele. Voltam spanyol táncesten, ahol elvarázsoltak a csodaszép díszletek és ruhák, csak ámultam és bámultam" - mesélte a Life.hu-nak Ildikó.

Az énekesnő, amint hazaért egy napot sem pihent, hiszen azonnal sietett a mentoráltjaihoz, hogy segítse őket a felkészülésben, és anyai tanácsokkal lássa el a kis csapatot, akit rábíztak.

Ezért szerepelt rosszul az X-Faktorban Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121003-zambo-krisztian-az-x-faktor-sztarja-es-jimmy-fia-betegsege.html Titkos eszközt vetett be az RTL Klub műsorvezetője, hogy nyerjenhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-barabas-evi-musorvezeto-rtl-klub-csapata-nyerte-a-barbecue-grillversenyt.html Elárulta titkát az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kocsis-tibi-x-faktor-gyoztese-zambo-krisztianban-lat-fantaziat-o.html Elvált az Amerikai szépség sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-mena-suvari-az-amerikai-szepseg-sztarja-masodszor-valt-el.html Exkluzív! Előre kitervelt baleset áldozata lett Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-zalatnay-sarolta-es-delhusa-gjon-elore-kitervelt-kozuti-balesetet.html