Exkluzív képek Keresztes Ildikó titkos nyaralásáról

pihenés mentor Keresztes Ildikó nyaralás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 13-án kezdődnek az X-Faktor élő adásai, ezért a mentorokra még kezdés előtt ráfért egy kis lazítás. A Life.hu megtudta, hol pihente ki magát Keresztes Ildikó.

Ildikó pár napja jött haza egy hangulatos spanyolországi nyaralásból. Az énekesnő a nagy pörgésből utazott el a nyugalom városába, ahol feltöltődött és kipihente az elmúlt időszakot.

Forrás: Keresztes Ildikó
Forrás: Keresztes Ildikó

"Csodálatosan éreztem magam! Idén másodszorra voltam Alicantétól nem messze a barátnőmnél. A hely pont olyan, amilyenre vágyom, amikor nyaralni megyek. Kevés a turista, így csak a feltöltődésről és a pihenésről szólnak a napok. Nagyokat sétáltam és még három kutyát is kaptam kölcsönbe, akik velem tartottak a gyalogtúrákon. Felfedeztem egy Kopparberg nevű cidert, ami a sörhöz hasonló és itthon még nem találkoztam vele. Voltam spanyol táncesten, ahol elvarázsoltak a csodaszép díszletek és ruhák, csak ámultam és bámultam" - mesélte a Life.hu-nak Ildikó.

Az énekesnő, amint hazaért egy napot sem pihent, hiszen azonnal sietett a mentoráltjaihoz, hogy segítse őket a felkészülésben, és anyai tanácsokkal lássa el a kis csapatot, akit rábíztak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.