Lopott ötlettel takargatja kötését a magyar modell

modell parti divatbemutató kötés baleset turbán Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita már előre jelezte, hogy sérülése ellenére egész biztosan színpadra fog állni a címlaplányok divatbemutatóján, pedig pár nappal ezelőtt úgy beütötte a fejét, hogy két öltéssel kellett összevarrni a sebét.

Napok óta hatalmas kötéssel a fején mászkál Debreczeni Zita, amit sportos sapkával igyekszik eltakarni. Egy divatbemutatón, ami ráadásul az általa megálmodott ruhákat is forgalmazó divatmárka 5. születésnapi partija is volt egyben, mégsem húzhatott a fejére kötött fejfedőt az elegáns ruhákhoz. Kénytelen volt valami olyat kitalálni, ami dögös és takar is. Sikerült neki!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"A Szex és New Yorkból loptam az ötletet, ott láttam egyszer egy ilyen turbánt Sarah Jessica Parker fején. Kipróbáltam, hogy takarja-e kötésemet, és sikerült úgy megoldanom, hogy semmi sem látszik. Így a színpadon magabiztosan mozogtam, és a bemutató után begyűjtöttem a dicsérő szavakat is. Aki nem tudott a balesetemről azt gondolta, hogy ez az új divat" - nevetett Zita, aki a legnagyobb közösségi portálon osztotta meg még kedden balesete történetét.

"Egy rendezvény után egy fotózáson történt velem egy kis baleset. Egy rossz mozdulat miatt betört a fejem, és két öltéssel össze kellett varrni" - mesélte rajongóinak Zita, aki a Life.hu-nak elárulta, az volt a nagy szerencséje, hogy egy ismerős plasztikai sebész kezei közé került a baleset után. "A plasztikai sebész megértette, hogy mivel foglalkozom, és csak ott borotválta le a hajamat, ahol valóban szükség volt rá. Ha az ellátásom egy közintézményben történik, biztos az egész fejemet kopaszra borotválták volna, és nem tudtam volna színpadra állni" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.