Fura kapcsolat van a két népszerű magyar színész között

színpad Gálvölgyi János színész barátság Nagy Sándor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges, apa-fiú kapcsolat alakult ki Gálvölgyi János és Nagy Sándor között. A két színész az elmúlt évek alatt többször állt együtt a színpadon, és eközben igazán bensőséges viszony alakult ki köztük, holott nem indult a kapcsolatukat zökkenőmentesen - tudta meg a Life.hu.

Ma már bensőséges, szinte apa-fiú viszony van Gálvölgyi János és Nagy Sándor között, ám a két színész első találkozása a fiatal művész számára nem volt felhőtlen.

Fotó: Rostás Bianka, Mudra László/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka, Mudra László/Life.hu

"Hihetetlenül félelmetes élmény volt először együtt dolgozni Gálvölgyi Jánossal, félve mentem el az első próbára" - idézte fel Nagy Sándor, aki azonban igyekezett a munkára koncentrálni. "Attól fogva, hogy elkezdtünk együtt próbálni a Producerekben, már a feladatok kötöttek le, és a félelmemet le tudtam győzni. Már akkor jó munkakapcsolat alakult ki köztünk és ez azóta elmélyült" - árulta el a Life.hu-nak Nagy Sándor a Madách Színház legújabb darabja, A Napsugár fiúk sajtótájékoztatóján.

A két színész ezután több darabban is játszott együtt, és mára szoros barátság fűzi őket össze. "János mindenben támogat, mellettem áll, gyakran eljön a premierjeimre, és ez hatalmas öröm számomra."

Felmondott az RTL Klub sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20121019-felmondott-munkahelyen-a-szerencsejatek-zrtnel-kocsis-tibi-enekes-az-xfaktor.htmlAz X-Faktor énekesnője elárulta bomba alakjának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20121017-x-faktor-versenyzoje-antal-timi-elarulta-bombaformajanak-a-titkat.htmlLedobta ruháját a szexi magyar sztáranyuka! - Egy szál bugyiban pózolthttp://www.life.hu/legykepben/20121019-sarka-kata-hajdu-peter-musorvezeto-felesege-levetkozott-szexi-fotosorozat-keszult.htmlFegyvert rántott Jacko apja egy kaszinóbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-michael-jackson-amerikai-enekes-apja-joe-jackson-eletveszelyesen-megfenyegette-fia.htmlDepressziós és vészesen fogy Demi Moore - Az életét féltik a barátaihttp://www.life.hu/legykepben/20121018-demi-moore-amerikai-szineszno-belebetegedett-ashton-kutcher-amerikai-szinesztol-valo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.