Karambolozott Lázár János - A balesetben meghalt egy nő

autópálya Karambol Lázár János baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lázárt szállító autó az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében ütközött a belső sávban veszteglő gépjárművel. A balesetben egy nő meghalt.

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Lázár János és a mikrobusz vezetője könnyebben megsérült. Mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat. Ha bebizonyosodik a sofőr gondatlansága, akkor a hatályos magyar törvények alapján halált okozó közúti baleset gondatlan okozásáért alapesetben 1-5 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108-as kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.

Korábban a Kormányszóvivői Iroda közleményben tudatta: "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó. A Kormányszóvivői Iroda későbbre ígért tájékoztatást a részletekről az MTI-nek.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.