örökség Komár László hangfelvétel titok gondoskodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagybeteg Komár László már idén februárban felkészült rá, hogy hamarosan meg fog halni. Épp ezért készített három darab nyolcvanperces hangfelvételt kislánya számára, amelyek segítségével biztosította Karolina jövőjét - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Halála előtt Komár László kislánya keresztapjára, Stark Ferencre bízta azt a három hangfelvételt, amelyekben Karolina jövőjéről gondoskodott - tudta meg a Life.hu a Frizbi ma esti adásának felvételén. A kislány keresztapja gondosan őrzi a csomagokat, ám azt ő maga sem tudja, hogy milyen értelemben gondoskodnak azok Karolina jövőjéről.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

Amikor Hajdú Péter arról faggatta, hogy vajon egy titkos bankszámlaszám elérhetőségét rejtik-e a kazetták, csak annyit mondott: "Nem tudom. Én sem ismerem a kazetták tartalmát. Csupán annyit, amit Laci a felvételről elmondott" - árulta el Komár lányának keresztapja, aki szerint Komár már az év elején tudta, hogy mi vár rá, ezért is készítette el még időben a három darab, egyenként nyolcvanperces felvételt. "Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért mondta el gondolatait lányának azzal, hogy Karolina a hangfelvételeket a 18. születésnapján, vagyis 2022. október 15-én kaphatja meg" - árulta el Stark Ferenc, aki szerint az énekes szerette volna, hogy a csomag ne jusson volt feleségei kezébe, kizárólag Karolina hallgathassa meg azokat. "Laci átadta nekem a kazettákat tartalmazó csomagot és annyit mondott: ezt már rád bízom, egyik nőnek se add oda. Még egy diktafont is csomagolt hozzá, mert ki tudja, hogy mire Karolina betölti a 18. évét, vajon lesz- e még eszköz, amivel lejátszhatja a felvételeket."

Stark Ferenc és a nagybeteg énekes utolsó nagy beszélgetéséről Komár kérésére szintén készült egy felvétel, ennek rövid részletét a ma esti Frizbiben lehet majd megismerni.

Nyegle stílusa miatt kitették az X-Faktorból a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121110-nador-david-a-the-voice-versenyzoje-nem-el-egyutt-kislanya.htmlSzeretethiányát új családtaggal pótolja a VV szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121108-vv-kinga-alltvedo-arva-kutyat-vitt-haza.htmlKéptelen leállni a gyógyszerekkel az RTL klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121110-molnar-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-keptelen-leallni-a.htmlTitokban megnősült az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121110-feher-zoltan-az-xfaktor-versenyzoje-titokban-ujra-elvette-feleseget.htmlBarátai nélkül éhen halna Nádas Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20121109-nadas-gyorgy-magyar-humorista-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.