Megvilágosodott a Barátok közt új szereplője

negatív színész Nagy Sándor (színész) Barátok közt karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kellett különösebb tanácsokat kérnie Nagy Sándornak, milyen is egy rosszfiú, ugyanis végre ezt az oldalát is megmutathatja a Barátok közt új szereplője. A főleg pozitív karaktereket megformáló, jófiúnak titulált színész állítja, hogy benne is van csibészség, és művelt az életében olyan dolgokat, amik nem a jófiúkra jellemzőek.

Kifejezetten negatív szereplőként kerül a Barátok közt sorozatba Nagy Sándor, aki Laurik Igor karakterében tűnik majd fel pár hónapig. A Madách Színház színésze még augusztusban vágott neki az El Caminónak, ekkor komoly kérdések foglalkoztatták, és sok mindent kellett átgondolnia életével kapcsolatban.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Amikor hazajöttem ebből az ingerszegény környezetből eldöntöttem, hogy a jövőben az első megérzésemre fogok hallgatni, ami mindig a legjobb. Ezt általában elkezdjük felülírni az agyunkkal, kombinálunk. Amikor felhívtak a sorozatból, hogy lenne egy ilyen figura, akkor az volt az első gondolatom, hogy elvállalom, majd belevágtam. Pedig nem ez volt az első felkérésem sorozatba, de korábban mindig visszautasítottam, azzal az indokkal, hogy most nincs időm rá. Mindig sokat dolgoztam, úgy éreztem, hogy a folyamatos forgatás nem biztos, hogy belefér a napi munkámba. A sorozatban való szereplés a prózai színjátszás egyik ága, egy jó iskola, egy jó lehetőség. Nem fix szereplő leszek, hanem egy epizódista, és ez a pár hónap belefér az életembe, utána pedig meglátjuk" - mesélte a színész, akinek nem ez az első negatív szerepe.


"A színházban is játszom negatív figurát, például az Ördöglakatban Gálvölgyi Jánossal. Ott van egy-két olyan jelenet, amikor az emberek belefagynak a székbe, az ismerőseim azt mondták, hogy rendesen féltek az előadás alatt. Szerintem mindannyiunkban megvan ez a kettősség, a jós és a rossz. Akár egy boltban is fel tudják húzni az embert, de van, aki ezt kiadja magából, és van, aki nem. Ez a szerep remek alkalom lesz arra, hogy megmutassam a másik oldalamat is. Amúgy pedig érdekesebbnek találom azokat a figurákat, amikben van egy kis csibészség, egy kis rosszfiúság, van valami kis titok, valami megfejthetetlenség egy karakterben. Én alapvetően a jóság pártján állok, abban hiszek, hogy kell egymást támogatnunk."

Kínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.htmlNem tudott elbúcsúzni édesanyjától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-mezo-misi-a-voice-mestere-nem-tudott-elbucsuzni-az-edesanyjatol.htmlMilliókat bukott el az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-delhusa-gjon-magyar-enekes-milliokat-bukott-el-tozsden.htmlÉletveszélyben a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-steiner-kristof-magyar-musorvezeto-eletveszelybe-kerult.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.