Geszti Péter bírálta kollégáját és megkérdőjelezte döntését

bírálat X-Faktor mentor döntés Geszti Péter Nagy Feró énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrt a hangulat az X-Faktor élő döntőjében szombaton. A harc a mentorok asztalát sem kerülte el, sőt már egymás döntését is megkérdőjelezték - tudta meg a Life.hu.

Geszti Péter szomorúan vette tudomásul, hogy egyik legtehetségesebb mentoráltja éppen Feró döntésének köszönhetően esett ki, és így nem kerülhetett a dobogós három helyezett közé.

Forrás: RTL Klub / Sajtóklub
Forrás: RTL Klub / Sajtóklub

"Szakmailag elégedetlen vagyok, mert azt gondolom, Dávidnak ott lenne a helye az első háromban. Ezért is hangsúlyoztam az értékelésnél, hogy ez az utolsó lehetőség, hogy szakmailag elmondjuk a véleményünket. Azért fura ez, mert rendszerint Feró küldte haza a srácaimat, és eddig ő hozott létre olyan helyzetet, amiben a nézőknek kellett dönteniük, így az ő kedvencük juthatott tovább. Szakmailag Dáviddal elégedett vagyok, a döntésekkel nem annyira" - nyilatkozta Péter az AFTER X műsorában.
A rajongók azonban azt gondolják, hogy Feró igazságos döntést hozott szombat este, és örültnek, hogy Adél jutott be a legjobb három versenyző közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.