Bogdán Csaba menekülés titok énekesnő sztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös módon kapcsolódott ki Szandi, aki családjával együtt elmenekült a világ elől - tudta meg a Life.hu.

Az adventi időszakban Szandiékat egy barátjuk zökkentette ki a mókuskerékből: néhány napra átadta nekik álmai nyaralóját, így a család a siófoki Aranypart idilli környezetében kapcsolódhatott ki. Mézeskalács-díszítés, gesztenyesütés, aktív párnacsata, de mindenekelőtt lenémított mobiltelefonok jellemezték az ott töltött időt - tudta meg Life.hu.

Fotó: Red Lemon Media
Fotó: Red Lemon Media


"Azt sajnos nem tehetjük meg, hogy hetekre elutazzunk, de igyekszünk többször pár napot csak és kizárólag egymásra szánni. Külföldre nem szoktunk menni, három gyerekkel csodálatosan el tudjuk tölteni a szabadidőnket Magyarországon is" - árulta el Szandi. A pár előre leszögezte, hogy amint birtokba veszik a Balaton közvetlen partján húzódó csodálatos apartmant, kikapcsolják mobiltelefonjaikat, és csak egymással foglalkoznak. A kiadós séta után gesztenyét sütögettek a teraszon, mézeskalácsot díszítettek, majd a kandalló elé kuporodva mesét olvastak, játszottak, mígnem egy kiadós párnacsata vette kezdetét. "Az advent időszaka nálunk nem kizárólag a karácsonyi készülődést jelenti, hanem egyfajta lelki megújulást. Ilyenkor az emberek sokkal jobban figyelnek a környezetükben élőkre. Bárcsak fele ennyi szeretet lenne mindenkiben az év többi részében is!"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.