Negyedik éve karácsonyozik családja nélkül a Voice versenyzője

Nádor Dávid karácsony érzékenység The Voice sztár énekes szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul sikerült a Voice főpróbája Nádor Dávid számára, aki annyira elérzékenyült dalának előadása közben, hogy szinte képtelen volt folytatni az éneklést. Nem csoda a túláradó érzelem, hiszen a fiú, akinek szerettei Argentínában élnek, negyedik éve családja nélkül karácsonyozik, és csak interneten keresztül tud velük együtt szentestézni - tudta meg a Life.hu.

Egészen különleges volt Nádor Dávid produkciója a Voice első élő adásában, hiszen az énekest hegedűn a saját édesanyja kísérte - egyenesen Argentínából.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba

"A főpróba nem sikerült, mert amikor először megláttam anyát a kivetítőn, amint engem kísér, annyira elérzékenyültem, hogy szinte képtelen voltam folytatni a dalt. Ez volt az első alkalom, hogy együtt léptünk fel" - árulta el a Life.hu-nak a tehetség, aki épp ezért lelkileg megerősítette magát az élő show-ra, nehogy szeretett édesanyja látványa miatt bukjon bele a produkciójába.

Nádor Dávid produkciójáért kattints ide!



Dávid, aki kilenc éve költözött Argentínából haza, idén negyedik éve karácsonyozik szerettei nélkül, akikkel különleges módon szentestézik együtt. "Interneten, Skype-on keresztül szoktunk 'együtt lenni' szenteste, így legalább látom a szeretteimet, anyukámat és a két kistestvéremet, Marcit és Fannit. De persze ez egészen más, mintha megölhelhetnénk egymást. A kislányom némileg kárpótol ugyan a családom hiányáért, de azért nehéz a szívem az ünnepek alatt" - mondta az érzékeny lelkű fiú, aki pénteki produkciójával levette a Mestereket a lábukról.
Édesanyját, Brigittát, élőben kapcsolták a Voice élő show-ját követő Backstage című műsorba. "Megsirattuk a produkciódat, kisfiam. Nagy boldogság számomra, hogy végre azzal foglalkozhatsz, amire az életedet tetted fel" - árulta el az édesanya, aki igazán büszke lehet fiára, hiszen Dávid továbbjutott a Voice első élő show-jából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.