dalverseny Eurovíziós Dalfesztivál titok zenekar Szirtes Edina Mókus visszalépés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb indulók léptek vissza az Eurovíziós Dalversenytől. Szirtes Edina Mókus után egy zenekar és még egy - egyelőre titokban tartott - induló is úgy döntött, hogy nem folytatja a versenyt-, tudta meg a Life.hu.

Egyre több továbbjutó lép vissza az Eurovíziós Dalfesztiváltól. A legjobb 30 közé jutottak közül először Szirtes Edina Mókus, majd pénteken a The (hated) Tomorrow nevű zenekar is visszalépett. Mindketten arra hivatkoztak, hogy a versenyben indított daluk már elhangzott nyilvánosan, ezért nem tartanák tisztességesnek, ha nem vonnák vissza nevezésüket. A Life.hu megtudta, hogy egy harmadik indulót, az Egy másik zenekart az MTVA zárta ki, aki helyett Odett kapott lehetőséget az indulásra.

Forrás: Facebook/The [hated] Tomorrow
Forrás: Facebook/The [hated] Tomorrow

The [hated] Tomorrow

Csalódásai miatt énekel a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-schrott-peter-a-voice-versenyzoje-csalodasaibol-taplalkozik.htmlCaramelt átkozzák a rajongókhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-kivivta-a-nezok-ellenszenvet.htmlSegédeszköz juttatta a moziba a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130111-gorbe-nora-szineszno-reklamfilmnek-koszonheti-hogy-a-linda-visszater-cimmel.htmlVálik a magyar sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-janics-natasa-szerb-sportolo-valik.htmlKatalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.