Otthagyta a gazdaságát, felköltözött Budapestre és öltönyt húzott a Szombat Esti Láz táncosa, akit a nézők eddig csak traktoron és farmerben láthattak, eleinte magányosan, majd összetört szívvel.

Félretette a vasvillát és a fővárosba költözött Szilveszter gazda, akinek jelenleg a tánc a legfontosabb az életében. Hétfőtől csütörtökig igyekszik elsajátítani a lépéseket, bájos partnere Molnár Andrea segítségével, és ha tökéletesen teljesíti oktatója elvárásait, akkor hazakönyörgi magát Tiszajenőre.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"A keresztanyámék budapestiek, hozzájuk költöztem be erre a pár hónapra. Hétvégeken azért hazamegyek, attól függően, hogy hogyan halad a gyakorlás. Ha Andi azt mondja, hogy teljesítettem az elvárásait, akkor máris indulok. Szeretek alkudozni. Azt szoktam Anditól kérni, hogy engedjen-el korábban, ezért cserébe összeszedem magamat és megcsinálom legalább ötször hibátlanul a lépéseket. Nincs könnyű dolga velem, eddig nem táncoltam, életemben egyszer keringőztem a szalagavatón, amúgy csak diszkózenére mozogtam. Öltönyt is ritkán öltök, néha esküvőn. Ez az ünnepi ruhám, és ha belebújok, mindig azt hiszik, hogy én vagyok a vőlegény" - viccelődött  a gazda.
"Szilveszter csak azt tudta, hogy melyik a jobb és a bal lába, de nem felejtette el a keringő  alaplépéseit sem. Erre építek" - nevetett a táncosnő.

Bombaformában van Szandihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szandi-magyar-enekesno-a-nagy-duett-sztarja-bomba-formaban-van.html Csodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vegh-judit-a-joban-rosszban-sztarja-26-kilot-fogyott-terhessege.html Súlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?http://www.life.hu/legykepben/20130130-fekete-pako-a-didikiraly-nonek-oltozott-drogozott-es-megutotte-gyermeke.html Így nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-igy-nezett-ki-es-igy-enekelt-kisgyerekkent-pal-denes-a.html Csúnyán átverték a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130129-hazassagi-csalas-aldozatava-valhatott-gina-lollobrigida-szineszno-akit-aleskuvoje-utan.html Alaposan felöntött a garatra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130129-kasza-tibor-zenesz-taifoldon-reszegre-itta-magat.html