Ismét beszélőviszonyban van egymással Cseke Katinka és tunéziai kedvese, Hassine. A színésznő két és fél éve él se veled, se nélküled viszonyban az arab fiúval. A Life.hu újságírója jelen volt, amikor másfél hónap mosolyszünet után Hassine épp A Nagy Duett főpróbáján hívta fel a színésznőt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!

Újra beszélőviszonyban van Cseke Katinka és arab kedvese. A TV2 sztárja elárulta, hogy időnként akár hónapokig nem beszélnek egymással, de aztán mindig megcsörren a telefon, mert nem tudnak egymás nélkül élni.

Forrás: SuperTV2


"Időnként hónapokig nem szólunk egymáshoz, de aztán valamelyikünk mindig újra megkeresi a másikat, mert nem tudunk egymás nélkül élni. A távolság és a kulturális különbségek miatt is akadnak nézeteltérések. Ő nem tud Magyarországra költözni, én nem akarok Tunéziában élni. De mégis biztos vagyok abban, hogy egyszer együtt fogunk élni, sőt elárulom, szívesen szülnék neki gyereket is. Most épp másfél hónapja nem vagyunk beszélőviszonyban, de a zsigereimben érzem, hogy hamarosan felhív és közli, hogy nem tud nélkülem élni" - árulta el Cseke Katinka A Nagy Duett főpróbájának szünetében.

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét alakító színésznőnek nagyon jók lehetnek a megérzései, ugyanis e mondat után néhány perccel valóban megcsörrent a telefon és Hassine volt a vonal másik végén. A beszélgetés után Katinka még lelkesebben beszélt a kapcsolatról. "Megint beszélőviszonyban vagyunk! Valószínűleg tavasszal kiutazom hozzá Tunéziába és lehet, hogy hamarosan Párizsban fog dolgozni, akkor pedig végre a távolság sem fog akkora gondot okozni!" - bizakodott a Super TV2-n futó A Nagy Duett energikus sztárja.

Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.html Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.html Milliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.html Betegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html Ötödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html