Végeztek Rómában egy ismert, többek közt Beyoncét és Brad Pittet is fotózó paparazzóval: Daniele Lo Presti holttestét az utcán találták meg, fejbe lőtték. A rendőrség szerint lehetséges, hogy kapcsolat van a férfi munkája és halála között. Megölésének módja vélemények szerint maffiaszerű módszerekre emlékeztet.

A 42 éves fotós holttestére az olasz főváros Testaccio nevű kerületében találtak rá, egy ottani sportpályára járt futni. Barátai vették észre, akikkel közös edzést beszélt meg a pályára csütörtökön. Daniele Lo Presti többek közt Rihannáról, Beyoncéról, Scarlett Johanssonról készített lesifotókat, de sikerült lencsevégre kapnia Stefano Dolcét és Domenico Gabbanát is jachtjukon. Egyik legnagyobb dobása az volt, amikor Máltán Brad Pittről és asszisztenséről készített fényképeket, amelyek a hírek szerint igencsak felbőszítették a színész menyasszonyát, Angelina Jolie-t.

Thinkstock

Egy nyomozásban részt vevő forrás szerint a fotóssal egyetlen lövés végzett, amelyet egy kis kaliberű fegyverből adtak le. "Lo Presti jól ismert paparazzó volt, képei sokakat kellemetlen helyzetbe hoztak" - mondta a rendőrségi forrás, megjegyezve, nem zárják ki, hogy munkája okozta a vesztét. "Átnézzük legutóbbi megbízatásait, telefonját és a számítógépét." Egyelőre azonban semmi jele annak, hogy a hírességek, akiket fotózott, bármilyen módon is érintettek lennének.

A fotóst öt évvel ezelőtt zsarolók kezdték ki, felgyújtották a kocsiját, megfenyegették a családját. Még bonyolultabbá teszi az ügyet, hogy múlt hónapban rejtélyes körülmények között motorbalesetben meghalt egy kollégája, Danilo Ceretti, akivel a LaPresse ügynökségnél dolgozott együtt.

Forrás: MTI

Kirúgták Harsányi Leventéthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-harsanyi-levente-magyar-radiost-kirugtak-a-radiobol.html Hajdú Péter megríkatta Dukai Regináthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-hajdu-peter-miatt-sirt-dukai-regina.html Élete legfontosabb pillanata előtt áll Vastag Tomihttp://www.life.hu/legykepben/20130301-eurovizios-dalverseny-vastag-tomi-enekes-eletenek-legfontosabb-pillanata-a.html Nem költözik össze ifjú szerelmével a naptárdívahttp://www.life.hu/legykepben/20130228-kiszel-tunde-naptardiva-nem-akar-osszekoltozni-szerelmevel-martinnal.html