Az igazi roma életérzésbe engednek bepillantást a héten a Hal a tortán című műsor szereplői, ugyanis mindannyian büszkén vállalják származásukat és hagyományaikat.

A csapatban Fatima, L. L. Junior, Kökény Attila és Gáspár Laci mellett egyedül csak Tóth Vera számított kakukktojásnak, amíg váratlan kijelentést nem tett származására vonatkozóan.

Forrás: Facebook/Hal a tortán


A jókedvű, szókimondó énekesnő, Fatima vacsoráján egy őszinte vallomással pillanatok alatt feloldotta a kissé feszült hangulatot.
"Gyermekkorunkban sokszor mondogatta a nagymamánk, hogy van bennünk roma vér, nem tudom, mennyi igazság van ebben, sosem jártunk utána. Szerintem ezt még Laci sem tudta rólam, pedig már kilenc éve ismerjük egymást" - vallotta be Vera.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Lilu szereti, ha keményen fogjákhttp://www.life.hu/legykepben/20130312-lilut-a-szombat-esti-laz-musorvezetojet-proba-alatt-kemenyen-kellett.html Giccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.html Boros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"http://www.life.hu/legykepben/20130313-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komas-allapotat-boros-csaba.html Kisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.html Óriáscég emberei szavaznak Csézyre?http://www.life.hu/legykepben/20130312-csezyre-parja-szabo-laszlo-mlm-halozata-kuldi-az-smseket-a.html Király Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.html Öt és fél órán át küzdöttek Cipő életéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130312-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekesenek-a-szive-adta.html Csalódott apjában Gesztesi Károly fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-szerint.html Százezreket bukott kiesésével Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-balint-antonia-szombat-esti-laz-elso-kiesoje-tobb-szazezer-forinttol.html