feleség szerenád Bebe nászút énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Back II Black frontembere és párja nemrég fogadtak egymásnak örök hűséget, a lagzi után pedig az óceán partján pihenték ki az izgalmakat.

Bebe és felesége, Kata a Maldív-szigeteken töltötték nászútjukat, ahová Valentin-napon érkeztek meg. Bebe már első este színpadra állva adott szerenádot kedvesének.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Az ottaniak annyira rákészültek a Valentin-napra, hogy ennél giccsesebbet nem lehet elképzelni, én meg úgy voltam vele, hogy akkor megfejelem az egészet még egy kis szösszenettel és eléneklek egy dalt a drágámnak. Az Endless Love című dalt adtam elő az ottani énekesnővel duettben, aki később meg is jegyezte, hogy érdemes lenne komolyabban is foglalkoznom ezzel a dologgal és akár még lemezem is lehetne" - mesélte Bebe, aki párjával már a családbővítésen gondolkodnak és tervezgetik leendő babájuk érkezését.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.