Egy nagy, paradicsomos tojásrántottával avatta fel nyereménylakását VV Attila, aki végre birtokba vette a római-parti, 70 négyzetméteres ingatlant.

Egykori villalakókkal, Kingával és Péterrel avatta fel lakását Attila, amelyre másfél évet várt, és ahová az elmúlt napokban Kinga segítségével szállította át a holmijait. A lakásban még nincsenek bútorok, csak a konyha, így magától értetődött, hogy itt ünneplik a beköltözést. Péter a saját kezével készített tojásrántottát a kis csapatnak.

Forrás: Facebook/VV Attila

"14 éve költöztem Pestre. Sosem hittem, hogy egyszer megtehetem majd, hogy elmegyek, veszek egy serpenyőt, és csinálok egy rántottát a saját tűzhelyemen. De ezt fogom csinálni, a saját kulcsommal bemegyek a saját lakásomba, és a saját konyhámban megsütök egy pár tojást gombával ebédre" - tett közzé Attila boldogan.
"Nagyon hálás vagyok a nézőknek, hogy rám szavaztak és az RTL Klubnak, aki végül a szponzor helyett fizette ki a lakást. Amilyen rosszul kezdődött a lakásügy, olyan jól végződött, ugyanis én választhattam ki, hogy hová szeretnék költözni" - mondta a Life.hu-nak Attila.

 

Megszületett Ördög Nóra kislánya: Micihttp://www.life.hu/legykepben/20130513-megszuletett-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-nanasi.html Férje praktikái mentik meg a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130510-gubas-gabi-a-thalia-szinhaz-uj-darabjaban-a-starfactory.html Megrendült szerette halálán az ismert modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130509-suto-eniko-modell-osszetort-szeretett-kutyaja-sanyi-elvesztesen.html Megváltozott az élete Farkasházi Rékánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130507-farkashazi-reka-rovid-hajjal-talalt-onmagara-allmvizsaga-keszul.html Schobert Norbi tagadja a vádakathttp://www.life.hu/legykepben/20130510-schobert-norbert-visszautasitja-a-vadakat-a-lemezkiadok-szerint-nem-fizetett.html Kés alá fekszik Koltai Róberthttp://www.life.hu/legykepben/20130509-koltai-robert-a-starfaktory-cimu-musicalban-egy-ujsagarust-jatszik-a.html